Uncategorized

Volvo XC90 Polestar toimittaa 415 hevosvoiman optimoidulla T8 -moottorilla

Polestarin Volvo XC90 -suorituskyvyn.
Polestar toteaa, että nippu parantaa kaasuvastetta, vaihdepotilasta, nopeutta ja tarkkuutta vain lisätehon lisäksi. Päivitykset T8 käsittelee nyt 0–62 mph 5,5 sekunnissa, 0,7 nopeammin kuin perusmalli, mutta taloudelliset ilmastoluvut ovat kuitenkin muuttumattomia – mikä merkitsee ilmoitettuja lukuja 134,5mpg sekä 49 g/km hiilidioksidia. Sähköajo -lajikkeen todetaan olevan myös muuttumattomia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoin 4×4 -otettavissa nyt
Alustat päivityksiä ei ole, mutta uusi vaihdetoiminto pitää valitun vaihteen kääntymisen aikana, mikä auttaa pitämään ajoneuvo asettumassa nopeasti liikkuessa.
”[Optimointipaketti] tarjoaa asiakkaille, jotka haluavat uuden tason ajomatkan XC90: n kanssa nopeasti saatavilla olevaan ja houkuttelevan suorituskyvyn lisääntymiseen”, Polestarin päätoimintapoliisi Niels Möller totesi.
Tulevia enemmän polestaripäivityksiä
Michael Fleissin mukaan Volvon Powertrainin varapuheenjohtaja Volvo XC90 Polestar -versiot D5 -dieselistä ja T6 -bensiinimalleista voidaan myös odottaa. “Polestarin kollegamme katsovat autoa”, hän kertoi meille.
• Volvo S60 Polestar -arviointi
Nelisylinterinen T6-bensiiniajoneuvo luo 316 hevosvoiman, kun taas D5-dieselin tuotanto on tällä hetkellä 222 hevosvoimaa, ennen kuin Polestarin virittimet saavat kätensä siihen.
Tarkisti nyt uuden Volvo XC90: n arvioinnin …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *