Uusi Lexus ES 300h Premium -levy

Lexus on paljastanut uuden premium -trimmitason ES 300H: lle. ES 300h Premium lisää nyt, kun ne ostavat nyt lokakuussa, ja se lisää parannettuja laitetasoja.
Lexus ES 300h -palkkio on 35 750 puntaa, vain 550 puntaa enemmän kuin lähtötason malli, mutta se lisää 3 140 puntaa ylimääräisiä laitteita. Vakioominaisuuksien joukossa ovat 18 tuuman kevytmetallivanteet (pohjaauton 17 tuuman esineistä), 12,3 tuuman navigointijärjestelmä, lämmitetty ohjauspyörä, langaton älypuhelinten lataus, lämmitetty tuulilasi ja automaattiset pyyhkimet.

Parhaat toimeenpanevat autot 2022

Turvallisuustekniikkaa tehostetaan ilman etäisyyttä sokealla pisteen valvonnalla ja takaosan liikenteen hälytysten vakiona nyt kaikissa malleissa, kun taas lähtötason ES saa 10 kaiuttimen pioneerin äänijärjestelmän, kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinnan, lämmitetyt ja sähköisesti säädettävät etuistuimet, kattoluukku, plus omena carplay ja android -auto vakiona.
3
Adsclose -mainoksestamme

Premiumin yläpuolella istuu F -urheilu, joka saa paljon anteliaamman tekniikan ja turvapakkauksen. Tämä lisää myös 12,3 tuuman ja langattoman latauksen sekä lämmitetyn ohjauspyörän ja ”kolminkertaisen silmän” LED-ajovalot. Jopa tämän määritellyn pakkauksen, F-Sportin hinta on 39 255 puntaa, ja 128 g/km CO2-päästöt auttavat F Sport -pelissä sijoittamaan Kind Company -autoverokiinnitteen 28 prosentin hyöty. Pienempien mallien lisäksi F-urheilu lisää mukautuvia vaimentimia, erityistä runko-sarjaa, 19 tuuman pyöriä, takaosaa ja automaattisen taitetun ovenpeiliä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Eräsosakeva Takumi saa 17-kaiuttimen Mark Levinson -äänisysteemin, head-up-näytön, puolaniliinin nahkaverhoilun, erityisen “Shimamoku” -puunlihan sisäiset kojelaudalla, sekä elektroninen takaluukku, jossa on handsfree-potku-anturi.
Lexus tarjoaa edelleen digitaalisia sivupeilejä. Ne maksavat 1 600 puntaa ylimääräistä, ja kuten huomasimme äskettäisen ajomatkan aikana, ne eivät toimi tarpeeksi hyvin perustellakseen lisäkustannuksia, ja näytöt näyttävät jälkikäteen muuten erinomaisessa hytissä.
Kaikki mallit jatkuvat hybridi-voimansiirtolla: 2,5 litran nelisylinterinen bensiini sekoittuu sähkömoottoriin, joka lupaa 53,2mpg virallisissa testeissä.
Lue nyt katsauksemme tavanomaisesta Lexus ES 300h -ihanteellisesta täältä ….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *