Tieliikenteen kuolemat

Ison -Britannian teillä kuolleiden ihmisten määrä nousi viime vuonna ensimmäistä kertaa ottaen huomioon, että 2003. Kantolukujen osasto osoittaa, prosenttia.
Myös teillä vakavasti loukkaantuneiden ihmisten määrä kasvoi viime vuonna, 24 510: stä vuonna 2010 25 023: een vuonna 2011. Se merkitsee ensimmäistä kasvua ottaen huomioon vuoden 1994.
Mainos – viesti jatkuu alla

Tiellä tapettujen jalankulkijoiden määrä kasvoi 12 prosentilla, mikä nousi 405: stä vuonna 2010 453: een vuonna 2011.
Jalankulkijoiden osuus viime vuonna oli 24 prosenttia kaikista 1 901 tien kuolemasta, kun taas 46 prosenttia tapettuista oli autojen kuljettajia, 19 prosenttia oli moottoripyöräilijöitä, viisi prosenttia oli pyöräilijöitä ja loput olivat linja -autoissa, valmentajissa ja kuorma -autoissa.
Moottori- ja turvallisuusryhmät tuomitsivat luvut ja kritisoivat voimakkaasti hallitusta siitä, ettei se ole priorisoinut liikenneturvallisuutta.
Edistyneiden autoilijoiden instituutti (IAM) sanoo, että paikallisneuvostot vähentävät liikenneturvallisuusbudjettinsa 15 prosentilla vuonna 2011. IAM: n toimitusjohtaja Simon Best sanoi: ”Ei voida hyväksyä, että tienkuolemat ja vakavat vammat nousivat viime vuonna, etenkin jalankulkijoille ja pyöräilijöille, jotka ovat näki suurimmat nousut. Tieliikenteen onnettomuudet putoavat yleensä taloudellisen taantuman aikana, joten tämä nousu viimeisen kymmenen vuoden aikana jatkuvien vähennysten jälkeen on erityisen huolestuttava.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *