2022 Audi A6 E-Tron, joka on asetettu käsittelemään Teslaa

, olemme jo nähneet Audi A6 E-Tronin ideatyypissä 2021 Shanghain autonäyttelyssä. Tämä on kuitenkin ensimmäinen katsaus tuotantosuunnitteluun – joka kilpailee Tesla Design S: n kaltaisia ​​ja tulevaa BMW I5: tä. Nämä vakoojakuvat viittaavat siihen, että lopullinen muotoilu säilyttää täsmälleen saman profiilin kuin Idea -auto, jossa on kalteva kattoviiva ja nopea takaosan luukku – samanlainen kuin A7 Sportback.

Uusi Audi A6 Avant E-Tron Idea esikatselee Future Electric Estate

Idean suhteen valtava muutos on näkyvissä edessä, jossa näemme jaetun ajovalojen tyylin kuin konseptin yksittäinen yksikkö. Audi: n yleisessä trapetsoidisessa muodossa on myös tyhjöineen säleikkö, jossa on ilmavalojen alapuolella. Ideassa tämä mahdollisti vaikuttavasti matalan vetokertoimen, joka oli vain 0,22CD, niin kuin voimme odottaa jotain myös tuotantoautosta liukasta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Konseptin taustakameroiden sijasta tässä prototyypissä on paljon tavanomaisempia siipipeilejä, vaikka saatamme nähdä, että digitaalinen versio näyttää vaihtoehtona. Samoin A6 -e -Tronin puolella on alhainen rypistys – suosittu tyyli -näkökohta, joka siirretään käsitteestä.
Takana takavalot näyttävät muuttuvan dramaattisesti konseptin yli, valaistulla merkillä ei enää ole täyspitkää valopalkkia. Sen sijaan on olemassa neliömäisiä pyöreitä valoja, toisin kuin nykyisessä Audi -lajikkeessa nähty, joten on todennäköistä, että tämä tyyli on vain testaustarkoituksiin. Alla testiautot ja kuorma-autot urheilevat samanlaista hajottimen muotoa, joka on hiukan vähemmän aggressiivinen näköinen kuin konseptin.
15

A6 E-Tronin odotetaan osuvan markkinoille vuonna 2023, samoin kuin se perustuu Audin uuteen PPE Premium -alustaan ​​sähköautojen sähköiseen suunnitteluun. Se on aivan ensimmäinen Audi PPE: llä, jonka olemme nähneet, vaikka se on toinen malli, joka näkyy, koska yrityksen Q6-e-tronin odotetaan myyvän myöhemmin tänä vuonna tätä tekniikkaa hyödyntäen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *