Uncategorized

New Bentley Flying Spur W12 S on 202 mph luxury Express

Bentley on ilmoittanut ylimmän version sen lentävästä SPURUY -salonkista. Bentley Flying Spur W12 S käyttää 626 hevosvoimaa 6,0 litran kaksoisturbo W12 -moottoria ottaen sen aina 202 mph: iin, joten se on kaikkien aikojen nopein neliovinen Bentley.
S -mallissa on myös 820 nm vääntömomentti, joka on jopa 20 nm: n päässä tavanomaisesta W12: stä, joka toimitetaan kokonaan jopa 2 000 rpm. Huippunopeus on 2 mph korkeampi seurauksena, kun taas lähes 2,5 tonnin luksus salonki pystyy 0-62 mph 4,2 sekunnissa-kymmenesosaa nopeammin kuin ei-S-auto.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat luksusautot ostaa nyt
Flying Spur W12 S ei kuitenkaan ole vain numeroita. Siinä on erityisiä pellin asetuksia ja uudelleenkäytetty jousitus parantaakseen käsittelyä ja vetovoimaa, ja valinnaiset hiilikeraamiset jarrut ja sen huomattavan kerbawrows.
7

Kiiltävä musta ulkopinta yksityiskohtaisesti, sävytetyt etu- ja takavalaisimet ja hienovaraiset merkintät merkitsevät W12 S: n, kun taas siellä on myös kiiltävä musta seitsemän puolueen 21 tuuman pyörät. Sisällä on selkeä “mustan moottorin spin” -pinta, jossa on uusia reitinlevyjä ja tunnustukia.
W12 S: n asiakastoimitukset alkavat vuoden lopussa, vaikka Bentley ei ole määritellyt kuinka paljon se on normaalin, 154 000 puntaa lentävän Spur W12. Kuten tavallista, jos sinun on kysyttävä, sinulla ei todennäköisesti ole varaa siihen.
Pidätkö ideasta 202 km / h 4-ovisesta Bentleystä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *