Uncategorized

Kymmeniä miljoonia puntia maksamatta Ulez-rangaistuksissa jatketaan, kantaa Lontoon lupauksia

Kolmasosa kuljettajista, joille on annettu rangaistuksia vaatimustenvastaisten ajoneuvojen ajamisesta Lontoon Ultra Low päästövyöhykkeellä (ULEZ) ovat vielä maksaa.
Tietovapautta koskevan pyynnön jälkeen julkaistut viralliset luvut osoittavat, että lähes miljoona rangaistusmaksuilmoitusta (PCN) on annettu syytteiden käyttöönoton jälkeen huhtikuussa 2019, mutta yli 330 000 liikkeeseen lasketusta 980 000: sta on edelleen jäljellä.

Lontoon Ulezin laajennus voisi perusteellisesti muuttaa Ison-Britannian käytettyjä autojen markkinoita

Ulezia ylläpitävää kantoa on johdettu useista tekijöistä, joista LONDON (TFL), joka liittyy Cavid -pandemiaan. Ei kuitenkaan ole aavistustakaan siitä, että virheelliset kuljettajat päästetään koukusta. Rangaistusmaksuilmoitukset, joiden hinta on 130 puntaa (vähenee 65 puntaan, jos maksetaan 14 päivän kuluessa normaaleissa olosuhteissa), kymmeniä miljoonia puntia on vaakalaudalla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kun Auto Express lähestyi TFL: ää selityksestä lukuista, TFL: n tienkäyttäjän pääjohtaja Paul Cowperthwaite kertoi tämän: ”PCN: n voi olla avoinna monia syitä, mukaan lukien asiakas, joka otti meihin yhteyttä kysyäkseen PCN: tä, maksua koskevaa ilmoituksista ja velan perimisprosessista.
”Coronavirus -pandemialla on myös ollut vaikutus järjestelmän alkuperäinen keskeyttäminen ja siihen liittyvät vaikutukset PCN: ien palautumiseen, ja olemme antaneet ihmisille enemmän aikaa maksaa sakkoja ja olla vuorovaikutuksessa kanssamme ottaen huomioon pandemian aiheuttamat vaikutukset monille . ”
”Haluamme kuitenkin tehdä selväksi, että niille, joilla ei ole vaatimustenvastaisia ​​ajoneuvoja, jotka eivät maksa Ulez-maksua, sakkoa edelleen, ja muistutamme kuljettajia tarkistamaan heidän ajoneuvonsa ennen vyöhykkeen laajennusta pohjoiseen ja etelään kiertäviin teihin ensi kuussa . ”
TFL: n mukaan Ulezin noudattaminen on ollut korkea siitä lähtien, kun se toteutettiin vuonna 2019.
“Erittäin matala päästövyöhyke auttaa pitämään kaikkein saastuttavimmat ajoneuvot tieltä ja noudattaminen on jatkuvasti korkeaa, noin 87 prosenttia, vähemmän kuin yksi prosenttia vyöhykkeelle tulevista PCN: n vastaanottamisesta”, se sanoo.
Kuljettajat, joilla ei ole vaatimustenvastaisia ​​ajoneuvoja, jotka tulevat Ulez-vyöhykkeelle, jotka haluavat välttää rangaistusmaksun, voivat tehdä niin maksamalla 12,50 punnan päivittäisen maksun TFL-verkkosivuston kautta.

Nälkäinen lisätietoja? Lue selityssivu Lontoon Ulez -vyöhykkeellä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *