Entinen Nissanin pomo Carlos Ghosn vetoaa hänen viattomuuteensa

entisen Nissanin pomo Carlos Ghosnin puhuneena ensimmäistä kertaa julkisesti vetoamalla syytökseensä syytöksistä, jotka herättivät hänen pidätyksensä marraskuussa 2018. Ghosn pääsi Japanista viime kuussa, missä hän oli pidätetään takuita vastaan ​​epäiltynä hänen palkansa ja yritysvarojen väärinkäytöksen aliarvioinnista.
“Kuten voitte kuvitella tänään, on minulle erittäin tärkeä päivä”, Ghosn sanoi Libanonissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. “Yksi olen odottanut yli 400 päivää siitä, kun minut otettiin raa’asti maailmastani, kun tiesin sen, repi perheestäni, ystävistäni ja Renaultista, Nissanista ja Mitsubishista.”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat viistoperät ostaa
Ghosn jatkoi, että hänet pidätettiin “raa’asti” ja hänet ”kuulusteltiin 8 tuntia päivässä” ilman asianajajaa tai todisteita väärinkäytöksistä. Ghosn lisäsi, että syyttäjät kertoivat hänelle: “Se pahenee, jos et vain tunnusta” ja että “jos et tunnusta, menemme sinun ja perheesi jälkeen”. Ghosn väittää, että nämä uhat ja kuulustelut rekisteröitiin.
“Väitteet ovat vääriä, ja minua ei olisi koskaan pitänyt pidättää ensinnäkin”, Ghosn sanoi. “Minua oletettiin syylliseksi maailman silmien edessä.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *