Uncategorized

Limited Ford Ranger Black Edition Picket-Truck EXTED

Ford on paljastanut uuden Special Edition Picket-Up-kuorma-auton-Black Edition Ranger, joka on esillä Frankfurtin autonäyttelyssä myöhemmin tässä kuussa.
Se perustuu Rangeriin rajoitetussa määrityksessä, mutta tarjoaa kuitenkin mustan ulkonäön kattavan kroming-työn ansiosta. Runko on valmis ‘absoluuttisella mustalla ”mustalla pinnalla jäähdyttimen säleikössä, kun taas kevytmetallivanteet, kaatumispalkit ja ulkopinta on myös täysin musta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat nouto-autot myynnissä 2017
Mökissä Black Edition -kuorma-autot hyötyvät Ford Sync 3 multimediasta sekä viihdejärjestelmästä, jonka edessä on kahdeksan tuuman kosketusnäyttö. Satelliittinavigointi on mukana, kun taas kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinta, nahkaistuimet sekä sisätilojen verhoilu sekä voimankäyttö, lämmitetyt ovenpeilit lisätään myös.
Musta painos tarjotaan vain kaksoisnab-poimintakuorma-autona. Moottoreita ei ole vahvistettu, mutta sitä olisi tarjottava joko Ranger-rajoitetulla dieselillä-lähtötason 158 hevosvoiman 2,2 litran yksikkö tai 197 hevosvoiman 3,2 litran viiden sylinterinen.
Yhdistyneen kuningaskunnan kustannuksia ei ole vahvistettu, mutta odotetaan kuitenkin pientä palkkiota verrattuna 29 649 puntaan (mukaan lukien arvonlisävero) kustannukset, jotka ovat rajoitettuja yleisen kaksoisohjaamon Ranger, kun se näkyy myynnissä Frankfurt -näyttelyn jälkeen, rajoitettu 2500 yksikköön.
Pidätkö Ford Ranger Black Editionista? Kerro meille ajatuksesi kommenteissa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *