Uncategorized

Tämä on Rezvani-säiliö: Paljon äärimmäisempi maastoauto

Tämä on Rezvani-varastosäiliö-Kalifornian ajoneuvoyrityksen Rezvani Motors -tapahtuman hölynpölyjä, joka yleensä on erikoistunut räätälöityihin superautoihin.
Äärimmäinen maastoauto on hinnoiteltu Yhdysvalloissa 178 000 dollarista (noin 134 000 puntaa), mutta ei todennäköisesti pääse Ison -Britannian rannoille. Sitä saa 6,4 litran SRT V8, joka luo 500 hevosvoimaa ja siinä on tilattava nelivetojärjestelmä, joka voidaan räätälöidä tiettyjen tarpeiden sopimaan tielle tai matalle.
Myös ostajille tarjotaan kahta maastoautopaketti, jotka lisäävät maaperän, parannettua maastoajoa ja paksuja renkaita. Aavikon myrskykorit, kuten lämpöäkymä, valinnainen ballistinen panssarisuojaus sekä korkean intensiteetin LED-valaistus.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vaikka tilaa vievä ulkopinta on asetettu kääntämään päätä matta mustalla maalilla, sisätila on vähemmän ylenmääräinen. Erityisesti luotuja ergonomisia istuimia on muodostettu säiliölle, joka sisältää myös head-up-näyttö.
Ferris Rezvani perusti Rezvani Motorsin vuonna 2014. Liiketoiminta oli ensimmäinen kehitys oli peto – 500 hevosvoiman avoin ylin superauto, joka perustuu Ariel Atomiin. Sitten esiteltiin vielä paljon tehokkaampi 700 hevosvoiman peto X, jonka julistama yritys saattaa osua 0–60 mph 2,5 sekunnissa. Tämä suunnittelu maksaa 270 000 dollarista.
Mitä uskot Revzani -säiliöön? Ymmärräkaamme kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *