Kobe Steel Scandal: General Motors liittyy kasvavaan luetteloon alakohtaisten materiaalien

. Kasvava määrä autoja ja kuorma-autojen valmistajia, mukaan lukien Toyota, ja General Motors tutkii, onko alumiini väärennettyjen ja kestävyyden kanssa sekä sitkeys Tietoja on käytetty heidän autoihinsa, kun toimittaja Kobe Steel myönsi peukaloivansa tuotestandardeja.
Japanin kolmanneksi suurin metallintuottaja Kobe Steel Ltd ilmoitti, että sen henkilöstö oli väärentänyt kestävyyttä sekä yli 200 liiketoimintaa tarjoavien metallituotteiden sitkeyttä, joihin kuuluvat autovalmistajat, ilmailualan liiketoiminta sekä jopa alueteollisuus. Sen toimitusjohtaja Hiroya Kawasaki on pyytänyt anteeksi vähenemistä ja takasi, että se suorittaisi kiireelliset turvallisuustarkastukset, jotka se ilmoittaisi Japanin hallitukselle kahden viikon sisällä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kawasaki sanoi: “Kobe Steelin uskottavuus on pudonnut nollaan. Pyrimme palauttamaan luottamuksen mahdollisimman pian.”
Menetelmän sanotaan palaavan melkein vuosikymmenen ajan. Liiketoiminta työskentelee useiden suurten autojen ja kuorma -autojen valmistajien kanssa, kuten Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Ford ja General Motors.
Kobe Steel totesi, että tiedot oli väärennetty, jotta metallit näyttäisivät ikään kuin ne täyttivät korkealaatuiset standardit. Väärät tiedot on kytketty takaisin neljään alumiinitehtaaseen Japanissa, varatoimitusjohtaja Naoto Umehara vahvisti. Liiketoiminta tutkii nyt käytäntöä, mutta toistaiseksi ei ole ollut turvallisuusongelmia.
• Dieselgate uusin
Toyota vahvisti, että se on hyödyntänyt alumiinia väärennetyn kestävyyden kanssa sekä ovien ja muiden ulkoisten alueiden sitkeyspisteitä. Tiedottaja sanoi: ”Pyrimme nopeasti selvittääksemme, mitkä ajoneuvomallit voivat kohdistaa tämän olosuhteen sekä mitä elementtejä käytettiin.
“Tunnustamme, että tämä toimittajan noudattamisperiaatteiden rikkominen on vakava kysymys.”
General Motors sanoi: “General Motors on tietoinen Koben teräskuparin materiaalien poikkeamista koskevista raporteista sekä alumiinituotteissa. Tutkimme minkä tahansa tyyppisiä vaikutuksia, samoin kuin meillä ei ole tällä hetkellä minkäänlaista ylimääräistä kommenttia.”
Samoin Honda vahvisti, että se käytti materiaaleja, joissa oli vääriä pisteitä ovissa sekä huppuissa, kun taas Mazda ja Mitsubishi tutkivat parhaillaan, vaikuttavatko niiden ajoneuvot.
Onko Kobe Steel päätynyt seuraavaksi ‘Takata -turvatyynyn’ häviämiseen Japanin lyömiseen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *