Uncategorized

Audi TT: Suunnitteluhistoria

Audi TT: n kaksi ensimmäistä inkarnaatiota, jotka myyvät yli 500 000 niiden välillä, paine on viimeisimmässä kolmannen sukupolven mallissa-ja kuten koskaan, suunnittelu on tärkeä sen kannalta menestys.
Joten Auto Express toi yhteen kaikki kolme TT -sukupolvea, kun Dany Garand – Audi Outterior Project Designer – puhui meille evoluution kautta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tällainen oli TT: n radikaali ilme ja välitön menestys, kun se lanseerattiin jo vuonna 1998, tämä uusi malli ei koskaan mennyt kulkemaan liian kaukana sen perustamista huolimatta siitä, että se oli 157 mm pidempi ja 150 kg kevyempi kuin alkuperäinen.
Garand osoitti ensimmäisen sukupolven TT: n selkeän arvion, ja hän puolusti nopeasti viimeisintä mallia syytöksien keskellä siitä, että sen suunnittelu ei ole muuttunut tarpeeksi.
“En sanoisi, että muotoilu on evoluutio”, hän kertoi meille. ”Sanoisin, että se on kuvakkeen, kuvakkeen herättäminen.
”Ensimmäisen sukupolven muotoiluvoimakkuus ja arkkitehtoninen selkeys oli erittäin selkeä. Tarkastelimme erilaisia ​​tyyliä, mutta autojen käsitys ei ollut enää TT. Muutat muutaman elementin ja ihmiset menettävät linkin TT: hen. ”
Garand halusi, että auto pysyy hyvin omalla mallillaan selittäen: ”TT: ssä on muutamia suunnitteluominaisuuksia, joita ei koskaan näy toisessa Audissa. Et näe tätä muotoilutapaa missään muualla kokoonpanossa tänään, ja mielestämme sen pitäisi pysyä sellaisena. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *