Uncategorized

Reborn AC Cobra saa 308 hevosvoiman puhdasta sähköä voimansiirto

AC asettaa täydentävän kosketuksen kobran puhdasta sähköiseen versioon. Reborn -kuvaketta työnnetään sen etenemisohjelman viimeisissä vaiheissa, ennen kuin ensimmäiset asiakastoimitukset näkyvät myöhemmin tänä vuonna.
AC COBRA -sarjan 1 sähköisen tuotanto rajoitetaan vain 58 yksikköön, jotta kunnioitetaan kuluneiden vuosien lukumäärää, koska ensimmäisen AC -kobran esittely. Kustannukset alkavat 138 000 puntaa, lukuun ottamatta tien kuluja.

Uusi AC COBRA 378 Superblower käynnistettiin

Cobra Series 1 Electricissä on voimansiirto Derby-pohjaisen EV-asiantuntijalta Falcon Electric. Se luo 308 hevosvoimaa sekä 500 nm vääntömomenttia, mikä AC-tilat riittää 0–62 mph noin neljän sekunnin ajan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Moottorilla on 55 kWh akku, joka tarjoaa enimmäisvalikoiman 150 mailia. Sähköjärjestelmä on yhteensopiva 6 kW: n latauslähteen kanssa, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi kestää noin 10 tuntia akun lataaminen kokonaan.
Kuten nimensä päättelee, Cobra Series 1 Electric on kehitetty näyttämään MK1 AC -kobralta vuodelta 1962. Sillä on myös samanlainen tikkaiden runko -runko, vaikkakin parin mukautuksen kanssa, jotta se sopii sähköiseen voimansiirtoon. Samoin nykyaikainen jarrutus, ohjaus sekä jousitusjärjestelmät, mikä tarkoittaa, että ajoneuvo on 2000 -luvun turvallisuusmääräysten mukainen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *