Uusi 5 000 puntaa aurinkoenergialla toimitettua joukkueen aurinkokaupunkiautoa ja kuorma-autotyyliä päivitetty

hollantilainen EV-start-up-joukkue-mobility on päivittänyt aurinkoeneläheisen nelikirjan-Solar City -auton-tyylin. Ennakkotilauksen asiakkaiden kommenttien perusteella joukkue on määritelty uudelleen, jotta muutama olennon mukavuus on säilyttänyt, samalla kun se on erittäin alhainen kustannustunniste.
Irrotettavat ovet ja ilmastointi tarjotaan nyt molemmat valinnaisina lisäominaisuuksina. Asiakkaat voivat valita joko puoli -ovesta ilman ikkunalasia tai lukittavia ovia, jotka sulkevat hyttin kokonaan.

Halvimmat sähköautot ja kuorma -autot myynnissä

Täydelliset ovet lisäävät ylimääräisen 1000 euron (noin 890 puntaa) joukkueen perushintaan, kun taas puoli-ovet kuluttavat ylimääräistä 500 euroa (noin 450 puntaa). Ilmastointia tarjotaan vain suljettujen ovien kanssa-samoin kuin lisää 2 500 euroa (noin 2200 puntaa) nelikyklin lähtöhintaan.
14

Aurinkokaupunkiautoja ja kuorma -autoja tarjotaan tilauksesta nyt sekä Yhdistyneelle kuningaskunnalle että eurooppalaisille asiakkaille. Perusmalli-joka sisältää oven tai ilmastointilaitteen-hintaan 5750 euroa (noin 5 100 puntaa), lukuun ottamatta arvonlisäveroa. Hyvin ensimmäiset toimitukset molemmille markkinoille on määrä vuoden 2021 viimeisellä vuosineljänneksellä.
Uusi joukkue aurinkokaupunkiauto: tyyli sekä alusta
Ryhmä on suunniteltu pääasiassa pääkaupunkiseudun käyttöön, kun brändin toimitusjohtaja Robert Hoevers julistaa aurinkokatonsa toipua jopa 9000 km (noin 5500 mailia) monimuotoisuutta vuodessa aurinkoisessa maassa. Tämä vastaa noin 30 km (19 mailia) tai yhden tunnin kaupungin ajamista joka päivä 300 päivän ajan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *