Uncategorized

Hyundai Healthcare -ohjaamon mukauttaminen istuin, äänet ja hajut pitääkseen autoilijat iloisena

taipumus stressiksi pyörässä? Hyundai on vastaus uudella ”hyvinvointi” -mökkikonseptilla, jonka se on paljastanut kuluttajaelektroniikan näyttelyssä Las Vegasissa.
Korean tuotemerkin mukaan sen terveydenhuollon ohjaamon konseptin tarkoituksena on luoda “autokokemus kuljettajan positiivisen henkisen tilan tukemiseksi”. Auto käyttää biometristä tunnistustekniikkaa autoilijan fyysisen ja henkisen tilan seuraamiseen ja puuttuakseen, kun kaikki ei ole hyvin.
Mainos – viesti jatkuu alla

Niiden tavoista voisi auttaa säätää kuljettajan istuinta automaattisesti paljon pystysuoraan asentoon, jos hän tunsi olevansa kyllästynyt tai aloittamaan alaselän hieronta, jos sen mielestä autoilija oli epämukava.
Lisätty syke, joka osoittaa mahdollisen vihan, voidaan havaita ja torjua rauhoittavan tuoksun, kuten laventelin tai eukalyptuksen, injektiolla, kun taas valaistus voidaan säätää automaattisesti valppauden parantamiseksi.
Lämpötila ja musiikkia voidaan muuttaa automaattisesti kuljettajan mielialasta riippuen, kun taas tehostettu liitettävyys tekee paljon helpompaa pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin.
Terveydenhuollon ohjaamo esiteltiin virtuaalitodellisuushuoneessa, ja Hyundai Ventures -päällikkö John Suh selitti: “Teknologiaa voidaan käyttää myös kuljettajan mielentilan siirtämiseen luomalla olosuhteet, jotka viljelevät turvallisempaa ja terveellisempää henkistä tilaa.”
Myös CES: ssä Hyundai paljasti Ioniq -skootterin, joka voidaan taittaa ja ladata, kun se istuu Ioniq -sähköauton oven sisällä. Se antaisi Ioniqin omistajille pysäköidä autonsa kaupunkien laitamille tai rautatieasemille ja suorittaa sitten heidän matkansa viimeisen jalan skootterilla.
Pidätkö terveydenhuollon ohjaamon konseptin äänestä vai ei? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *