Uncategorized

RenaultSport Megane Red Bull Racing RB8

Renault ja Red Bull Racing ovat juhlineet voittoa viime kauden Formula 1 -maailmanmestaruudessa erikoispainos Renaultsport Megane RB8 – rajoitettu vain 30 yksikköön Isossa -Britanniassa. (Napsauta twiittiä)
Red Bull Racing Megane on valmis Twilight Blue, väri, johon Formula 1 -auto vaikuttaa, kun taas ovenkahvat, spoileri, siipipeilit sekä F1-inspiroima jakaja etupuskissa on valmis Platinum Grey -yrityksessä. Red Bull Racing -logot koristavat sivut sekä takaosan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sisällä mattomatot, potkulevyt ja niskatuet ovat merkkisiä Red Bull Racing -logoilla, kun taas R-Link-järjestelmä-jota ei koskaan tarjottu Renaultsport Meganella-voidaan asentaa. Infotainment-järjestelmä vie autoja ja kuorma-autoja, jotka ovat sat-navia, bluetoothia, musiikkia ja sovelluksia.
Siellä on myös uusi Renaultsport -näyttö, joka on oletettavasti yksilöllisempi ja antaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa tietoja USB -donglessa. RB8: ssa siinä on myös Red Bull Racing House -sivu.
Mekaanisia muutoksia ei ole, joten RB8: lla on täsmälleen sama 261 hevosvoiman 261 hevosvoiman turboahdettu moottori, Brembo-jarrut ja rajoitettu liukumuoto kuin tavallinen auto.
Renaultsport Megane Red Bull Racing RB8 on nyt myynnissä, hintaan 28 245 puntaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *