“Brittiläiset tuotemerkit ovat kaukana kilpailusta edulliseen, toivotun sähköautoon”

Se on se, kierroksen 1 loppu; Sähköajoneuvot ovat juuri käyneet läpi ensimmäisen täydellisen, asianmukaisen vallankumouksellisen vuosikymmenen myynnin edelleen varovaiselle yleisölle. Positiiviset vuosina 2010-2020? Huipputekninen EV-tekniikka, edistysaskeleet ja yllätykset ovat olleet ilmiömäisiä; Monista puhdasta sähköautoista tuli hauskempaa ajaa kuin niiden palamismoottorit; EV-inspiroima ilma- ja melun pilaantuminen auttoi planeettaa ja sen kansakuntia, etenkin kaupunkialueiden kansojen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Negatiivit? Liian monet puhdaskäytön vähittäishinnat ovat edelleen kohtuuttoman korkeita; Yli optimististen valmistajien julkaisemat väitetyt mittarilukema/etäisyysluvut ovat pettymys; Ja meidän on myönnettävä, että Yhdistyneen kuningaskunnan virheellisen latausinfrastruktuurin on pelättävä joitain mahdollisia EV -ostajia.

Ison -Britannian autojen tuotanto: Tammikuun luvut saavuttivat 13 vuoden matalat

Toinen kolossaalinen ongelma moottoriteollisuudelle, joka on edelleen uusi tässä EV -larkissa, on oikea tasapaino; Makea paikka, joka kattaa tärkeät kuluttajien vaatimukset. Ne sisältävät (aakkosjärjestyksessä): ajoneuvojen/vakuutuksen kohtuuhintaisuus; toivottavuus/kuva; ajoneuvon tekniikan/ virran tasot; alue; ajoneuvon koko ja tyyppi.
Polttomoottorilla olevien autojen kanssa oli suhteellisen helppoa saavuttaa oikea tasapaino, antaa asiakkaalle tarkalleen mitä hän halusi, ja asianmukaisesti. Volkswagen oli tämän taiteen päällikkö 1970 -luvulta 2010 -luvulta ihmisille, golfille. Bensiini- tai diesel-varjolla hinnat olivat järkeviä (nykypäivän rahoilla 20 000 puntaa), malli aliarvioitiin kohtuullisella teknisellä, voimalla ja tilalla matkustajille, jotka kaikki käärittiin turvallisesti tyylikkääseen keskikokoiseen viistoperäkappaleeseen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *