MG3, joka tulee Eurooppaan

Nämä ovat valokuvia, jotka tarkistavat MG3: n tulevat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, yhteensä uudella ilmeellä ja muutamalla muulla eurooppalaisella ystävällisellä päivityksellä.
Se havaittiin Espanjassa Ison -Britannian numerolevyjen avulla, samoin kuin naamioitu etuosa piilottaa jonkin verran päivitetyn fascian. Alempi saanti on tehty matalammaksi ja muotoilemaisemmaksi, samoin kuin säleikölle on annettu enemmän siipimuotoa, paljon kuin uusi Renault Clio.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Autot ja kuorma -autot ovat jo myynnissä Kiinassa, mutta MG tekee muutoksia asetettuun jousituksen ja sisätilojen laadun auttamaan autoja ja kuorma -autojen viehätys vaativille eurooppalaisille asiakkaille.
Moottorin kokoonpano koostuu 107 hevosvoiman 1,5 litran bensiinimoottorista sekä 1,3 litran moottorista, jossa on 87 hevosvoimaa. Tuleviin moottoreihin kuuluu erilaisia ​​pieniä turboja, jotka alkavat 1,0 litran koosta, plus lopulta 1,4 diesel.
Yleinen MG3 tulee myyntiin vuoden 2013 alkupuolella. Myös kuumahyppyjen muotoilu paljastetaan myös myöhemmin vuonna, samoin kuin kova katuversio voidaan tuottaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *