Audi Engineering Boss hylkäsi

Päivitys: Audi on nyt virallisesti vahvistanut Wolfgang Durheimerin poistumisen ja nimennyt seuraajaksi tohtori Ulrich Hackenbergiksi, joka ottaa roolin 1. heinäkuuta. Hackenbergin virallinen otsikko on Audin teknisen kehityksen hallituksen jäsen AG, vaikka hän ottaa vastuun myös kaikkien VW -ryhmän tuotemerkkien teknisestä kehityksestä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Durheimerin uudessa roolissa tai hänen irtisanomisen syissä ei ole vahvistusta vain siitä, että hän “siirtyy toiseen asemaan VW -ryhmässä”. Audi -toimitusjohtaja Rupert Stadler sanoi: “Kiitämme Wolfgang Durheimeria omistautuneesta esityksestään.”
Audin teknisen kehityksen päällikkö Wolfgang Durheimer on pyydetty eroamaan. VW -ryhmän lähde vahvisti, että Durheimer poistuu ”hyvin pian ja äkillisesti” ja että se voidaan korvata VW: n kehityspäälliköllä tohtori Ulrich Hackenberg.
Durheimer, joka työskenteli vain Audilla viimeisen 10 kuukauden ajan, on aiemmin toiminut Porschen hallituksen jäsenenä ja viime aikoina Bentleyn ja Bugattin toimitusjohtajana. Hänet myös laajasti kaadettiin siirtymään nopeasti VW -ryhmän yläreuntojen läpi ja lopulta korvaamaan tohtori Martin Winterkorn ylimmässä työssä.
“Hän halusi innovaatioita ja halusi siirtää asioita eteenpäin”, lähde selitti. “Mutta tarvitset järjestelmän tämän saavuttamiseksi ja hän huomasi, että hänen on ehkä vaihdettava organisaatio – jotkut ihmiset eivät ottaneet tätä liian hyvin.”
Loppujen lopuksi Durheimerin vahva kunnianhimo ja tekniikan täydellisyyden pyrkimys, kustannuksista riippumatta, osoittautui hänen kumoamisensa. Lähdeemme mukaan hän halusi nopeasti seurata ensimmäisen sukupolven A1 E-Tron -projektia, joka on varustettu Wankel Rotary -moottorilla, mutta Winterkorn kertoi, että se ei ollut taloudellisesti toteutettavissa, mikä oli kitkan lähde näiden kahden välillä.
Durheimer oli avoin useista korkean profiilin projekteista, joita hän yritti ajaa läpi. Näihin sisältyi diesel-sähköhybridi-hypercar, joka oli suunniteltu tuomaan tekniikka Audin Le Mansin voittavilta prototyypeiltä suoraan tielle ja TT Ultra Quattro -konseptin esikatselun alhaisen painon, korkean suorituskyvyn kupee.
“Hänet tunnetaan erittäin asiantuntevana insinöörinä, jolla on silmä yksityiskohtaisesti”, lähde paljasti. ”Hän tekee kaiken tarvittavan ja kertoo sitten havaintonsa ajattelematta politiikkaa. Ehkä juuri tämä politiikan puute ei sopinut liian hyvin Audiin. ”

Ei ole vielä tiedossa, mikä Durheimerin seuraava siirto tulee olemaan. Hänen seuraajansa ei ole myöskään virallista sanaa, vaikka erillisessä raportissa saksalainen sanomalehti nimitti myös tohtori Hackenburg todennäköisen korvaavansa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *