Uncategorized

Puhdas sähköinen ja autonominen NIO ET7-salonki paljastettu

Tämä on uusi NIO ET7. Se on puhdas sähköinen, itsenäisesti kykenevä salonki täsmälleen samalta valmistajalta, joka toi meille EP9-hypercarin-samoin kuin se sijoittui kotimaan Kiinan markkinoille kotona kasvatettuna vaihtoehtona BMW 7 -sarjalle ja Mercedes S-luokalle.
Sitä tarjotaan ennakkotilaamiseksi Kiinassa nyt. Kustannukset alkavat 448 000 ¥ (noin 51 000 puntaa) lähtötason suunnittelusta sekä kiipeilystä 526 000 ¥: een (noin 60 000 puntaa) lippulaivavariantille. Aivan ensimmäisten esimerkkien odotetaan tavoittavan kiinalaiset ostajat vuoden 2022 alussa.

Parhaat sähköautot saadaksesi 2022

Kuten äskettäinen EC6 -maastoauto, myös NIO: lla on suunnitelmia laajentaa ET7: n markkinoita länteen. Saloonin virallinen eurooppalainen päivämäärä on vielä vahvistettu, mutta se vaikuttaa väistämättömältä, koska NIO on luonut EV: n tyydyttämään sekä kiinalaisia ​​että euron NCAP -turvallisuusmääräyksiä.
Mainos – viesti jatkuu alla

NIO: n väitteet ET7: n suorituskyvystä vaikuttavat vaikuttavilta. Sen voimansiirto käsittää sähkömoottorin jokaisella akselilla 644 hevosvoiman integroidun lähteen ja 850 nm vääntömomentin – paljon enemmän kuin Lamborghini Huracan Performante. Tämä riittää väitetylle 0–62 mph: lle 3,9 sekunnin ajan.
Ostajilla on vaihtoehto kolme akkukokoa – 70 kWh, 100 kWh ja 150 kHW, jotka toimittavat maksimimuotoiset luvut 310, 435 ja vastaavasti 620 mailia. On kuitenkin syytä huomata, että kaikki nämä luvut homologisoitiin vanhentuneiden NEDC -asetusten nojalla, joten todennäköisesti vähenee, kun sitä arvioidaan paljon kohtuullisempi WLTP -järjestelmä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *