Uncategorized

Uusi Nissan NP300 Navara Picck -peli paljasti

Tämä on uusi Nissan NP300 Navara Picket, joka lupaa parannetun mukavuuden, käytännöllisyyden, tekniikan ja tyylikkään suunnittelun kuin edeltäjänsä.
Etukäteen muotoilu ei ole liian radikaalisti erilainen kuin lähtevä Nissan Navara, mutta siellä on uusi puskurin muotoilu, uudet ajovalot, joissa on LED-malli ja näissä kuvissa mallin runsaasti kromia. Alemmalla kattoradalla ja mustalla b-pylväällä se on myös hiukan urheilullinen kokonaismalli.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Suunnittelu ei kuitenkaan ole kaikkea poiminta-ostajille, joten Nissan on keskittynyt tekemään siitä mahdollisimman käytännöllisen ja kestävän. Siinä on korkeampi maavara, suurempi kuormituslahti ja sitä on saatavana erilaisissa vartalotyypeissä, joissa on kaksi tai neliveto.
Vanha Navara-sisustus tarvitsi vähän virkistämistä ja Nissan sanoo, että se on ylittänyt laadun ‘kosketusohjauspyörällä’ ja ‘alumiinimaisella’ viimeistelyllä keskikonsolissa. Korkearesoluutioinen värinäyttö on asennettu instrumenttiryhmään vakiona.
Se tulee olemaan edelleen karu työhevonen, jossa on erittäin luja runko ja lehtijouset. Se ei ole paras kokoonpano maantiellä mukavuudelle tai hienostuneelle, mutta se tekee navarasta uskomattoman kestävän. Kaupungin ajamisessa Nissan lupaa parannetun kääntöympyrän.
Konepellin alla Navara on varustettu parannettu versio 2,5 litran nelisylinterisestä moottorista, joka löytyy nykyisestä versiosta. Se on saatavana 187 hevosvoiman kanssa-kuten se on nyt-tai uudella 161 hevosvoiman variantilla, joka korvaa nykyisen lähtötason 142 hevosvoiman mallin. Siellä on kuuden nopeuden käsikirja tai uusi seitsemän nopeuden auto.
Meillä ei ole vielä ollut virallisia lukuja polttoainetalouden parannuksista, mutta Nissan sanoo, että se voisi olla jopa 11 prosenttia parempi. Kun otetaan huomioon, että vanha auto pystyi 33,6mpg: iin, näemme enemmän kuin uudessa mallissa 36mpg.
Nissan ei ole vielä vahvistanut, saako uusi auto Eurooppaan, mutta se on vain ajan kysymys. Kun se saapuu, odota sen maksavan noin 20 000 puntaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *