BMW M rakastaisi itsenäistä superautoa

, jolla on uusi RS-suunnittelema Audi R8, joka saapui ensi vuonna ja Mercedes-AMG GT myös myynnissä vuoden 2015 alussa, voit antaa anteeksi BMW M: n olonsa jätetyksi. Mutta Performance Divisionin tuotekehityksen päällikkö Carsten Priest on paljastanut, että hänen alamerkillään on vahva halu rakentaa omaa itsenäistä superautoaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Hän sanoi: “Jos soitit jollekin BMW M: n 550 työntekijästä ja sanoit, että otat tämän projektin kustannukset, sanoisimme aina:” Kyllä, valitaan se ihanteellisesti “. Mutta suurempien yritysten on nähtävä yleinen konteksti. Meillä on aina paljon enemmän ideoita kuin budjetti on saatavana – meidän on nähtävä, mitkä prioriteetit tehdään päätökseksi. ”
Vaikka BMW I8: n yläpuolella on selvästi tilaa nopeammin, paljon äärimmäisempi, bensiinikäyttöinen superauto-valtava sijoitus i8: een on selvästi este sen tuotantonäkymille. Tiedottaja paljasti, että peukalon politiikkana aivan uusi malli maksaa 1 miljardia euroa kehittää, kun taas i3 ja i8 olivat paljon enemmän kuin 2 miljardia euroa.
“Meidän on ajateltava eteenpäin, BMW I: n perustaminen on päätetty, mukaan lukien I8
Hän piti myös keinottelua hengissä ja vihjasi, että merkittävän vuosipäivän tulossa kaikki on mahdollista: ”Muistan edelleen M1: n päivät. Auto esiteltiin 36 vuotta sitten. Kysymys on, milloin tarvitset jotain uudelleen aktivoidaksesi sen, mitä olet perustanut? ”
11

BMW esitteli M1 Hommage -konseptin (katso galleria) jo vuonna 2008, mutta teknisiä yksityiskohtia ei paljastunut eikä malli ole edennyt siitä lähtien. “Nimi osoittaa selvästi, mikä ensisijainen tarkoitus oli, sitä ei ilmoitettu kiertämään kenenkään käsivartta”, Priest kertoi meille.
”Olin ekstaattinen nähdäksemme, millainen reaktio oli ja se oli ylivoimaisesti positiivinen, mutta kukaan M: ssä ei ole yllättynyt. Kaikki olisivat valmiita, he todennäköisesti jopa tekisivät tämän vapaa -ajallaan, jos projekti ostaa. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *