Ford B-Max MPV Axed from Range

Ford-pomot ovat vahvistaneet, että B-MAX MPV on pudotettu yrityksen mallialueelta.
Vauva MPV on korvattu epäsuorasti päivitetyllä EcoSport -maastoautolla Ford Euroopan Steve Armstrongin presidentin mukaan. “Olemme keskellä todella vahvaa tuotemuutosta vaiheen aikana”, hän kertoi Car Expressille Frankfurtin autonäyttelyssä. ”Olemme nyt lopettaneet B-Max-tuotannon, ja se on nyt korvattu EcoSportilla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat MPV: t myydään parhaiten nyt
”Se segmentti on laskussa ja meidän on pysyttävä ajan tasalla. Olemme käyttäneet tilaisuuden tuoda [EcoSport] -tuotanto Eurooppaan. ”
Siirtyminen seuraa Fordin viime vuonna ilmoitusta, että se oli arvioida sen mallialueita ja “eliminoi vähemmän tuottoisia autoja ajan myötä” korvaamalla ne “tuottoisammilla autoilla, kuten ristikkäillä ja maastoautoilla.” On todennäköistä, että suurempi c-Max MPV on myös akseli.
Ensi kuussa uusi toimitusjohtaja Jim Hackett ilmoittaa vielä lisätietoja siitä, kuinka hän kehittää Fordin tuotetekniikkaa sen jälkeen, kun hän on Fordin toimitusjohtajana toukokuussa. Mutta Armstrong vahvisti, että brändin ensimmäinen akku sähköajoneuvo, joka on pieni maastoauto, ovat edelleen tiellä vuodelle 2020.
Oletko surullinen nähdä Ford B-Maxin kuoleman? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *