Uusi Mercedes SL, joka erääntyy vuonna 2019 vallankumouksellisella uudella alustalla

Uusi Mercedes SL Drop -top – erääntyy vuonna 2019 – ja paljastetaan täällä yksinoikeudella – puhdistaa tekonsa huomattavasti ja jakaa paljon enemmän kuin koskaan ennen Slk Roadsterin vauvaveljensä kanssa.
Mercedes on tehtävä parantaa uusien malliensa, jopa urheiluautojensa tehokkuutta, sekä niiden lähettämän hiilidioksidin että niiden rakentamisen nopeuden suhteen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Osa parannuksesta on saavutettu ottamalla käyttöön MFA- ja MRA: n yhteiset modulaariset arkkitehtuurit etu- ja takapyörävetomalliin. Se sallii autojen, kuten A-luokan, CLA: n ja GLA: n, rakentamisen samoille linjoille, mikä yksinkertaistaa tuotantoprosessia ja antaa yritykselle suuremman joustavuuden.
Automobile Express on kuitenkin oppinut, että Mercedes aikoo nyt käynnistää kolmannen arkkitehtuurin, joka tukee sekä uutta SL: tä että SLK -korvauksia.
SL: llä on tällä hetkellä oma räätälöity alustaalusta, mutta se siirtyy uuteen modulaariseen urheiluautoarkkitehtuuriin (tai lyhyen MSA: n) tämän vuosikymmenen loppuun mennessä.
Mercedes kehittää tätä parhaillaan Saksassa, ja se osoittaa, että autot jakavat tiettyjä elementtejä, kuten etuosa ja jousituksen osia, ja osoittaa, että kaikki tällä rungolla olevat autot rakennetaan samaan tehtaalle Bremenissä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *