Nissan Driverless ajoneuvotekniikka mukautuu alueellisiin ajokäytäntöihin

nopeuttaakseen autonomisen autotekniikan etenemistä, Nissan on värväänyt sosiologien ja antropologien avustamisen tulevien kuljettajien ajoneuvojen auttamiseksi räätälöitynä kulttuurinormeihin jokaisessa maassa .
Menetelmä, jota ihmiset ajavat, vaihtelee massiivisesti eri maiden, kaupunkien sekä jopa päivänaikojen sekä kuljettajien ajoneuvojen oston välillä, jotta ne voivat ajaa turvallisesti ja tehokkaasti ei-automaattisten ajoneuvojen kanssa, niiden on kyettävä määrittämään nämä erilaiset ajot kuviot.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Itse ajavat autot: mitä tahansa vaadit tietää
Piilaakson Nissanin tutkimuskeskuksen johtaja Maarten Sierhuis sanoi: ”Sao Paolossa ajavat menetelmät eroavat menetelmästä, jota ihmiset ajavat Piilaaksossa, Kaliforniassa. Se, mikä on sosiaalisesti hyväksyttävää Sao Paolossa, ei ole sosiaalisesti hyväksyttävää Piilaaksossa. Autonomiset ajoneuvot vaativat tämän ottamista huomioon. ”
Ymmärtääkseen, millaisia ​​malleja on osa sosiaalista normia, Nissan on käyttänyt useita antropologeja ja sosiologeja tutkimaan verkkoliikenteen malleja, jalankulkijoiden liikkeitä ja muiden tienkäyttäjien toimintaa.
Nissanin futuuritapahtumassa puhuttaessa Nissanin tutkimuskeskuksen ensisijainen tutkija Melissa Cefkin sanoi Melissa Cefkin, sanoi: ”Ajoneuvojen siirtämisen aikana on paljon erilaisia ​​eroja, ja ne eroavat pienistä kaupungeista kaupunkiin keskukset ja jopa vuorokauden ajat. “

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *