Uncategorized

Mercedes Project Maybach -konsepti on rohkea kaksipaikkainen 4×4

Mercedes-Benz Ultra-Luxury Division, Maybach, on tarjonnut tulevaisuuden apokalyptisen näkemyksen kestävällä allektrinen 4×4-konsepti .
Maybach-konseptiauto Project on outo lähellä kuutta metrin mittaista, kaksiovista, kaksipaikkaista sähkökupee, jolla on joitain suuria maastoautojen laitteita; Monet erityisesti ulkoinen rulla, joka peittää kattojärjestelmän ja kynnys. Siinä on myös paksuja maastoautot, pultti-pyöräkaaren jatkamiset sekä erottuvat etu- ja takaosan levyt.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Räätälöidulla vartalolla ei ole suhdetta mihinkään aikaisempaan Maybach -konseptiin tai tuotanto -autoon. Pitkä konepellissä vastakkaisessa kiiltävässä mustassa johtaa tasaiselle etuosaan, jolla on erottuvat valaistuselementit, mukaan lukien kahdeksan maastoajoneuvoa täydentämään olemassa olevia ajovaloja.

Uusi valmentaja Rolls-Royce Boat Tail on inspiroinut ylellisyyttä

Sivussa ote linja on dramaattisesti nostettu, kaareva kuplamainen kattoviiva, joka istuu ulkoisen häkin alla. Takaosa muuttuu karkeaksi ja neliömäiseksi jälleen, ja hännänvalot ovat Maybach-logon taustavalaistu keskellä. Nahkavuorattu sisustus sekoittaa joitain ultra-yleisiä piirteitä karuilla, seikkailutyylisillä elementeillä.
ABLOH: n kehittämän konseptin yhteistyössä Mercedes-Benzin suunnittelupäällikön Gorden Wagenerin kanssa sanotaan, että “työnsi toiminnan, tyylin ja yhteistyöhön perustuvan luovuuden rajat”. Kuvataan olevan “ulkoilun innoittamana”, sen sanotaan sijoittavan “tyypillisesti kaupunkimerkki selvästi maastossa
ympäristö ”.
Konsepti paljastettiin osittain kunnianosoituksena Ablohille, joka kuoli aiemmin tällä viikolla pitkän syövän taistelun jälkeen. Tuotemerkin lausunnossa ”Mercedes-Benz on tuhoutunut kuulemaan Virgil Ablohin ohi.
”Vilpittömät ajatuksemme ovat Virgilin perheen ja joukkueiden kanssa. Nyt avaamalla yhteistyömaailman ja Virgilin erillisen näkemyksen yleisölle, jonka haluamme kunnioittaa kunnioittavasti todella selkeän suunnittelutaiton työtä, joka loi rajoittamattomia yhteistyömahdollisuuksia hänen hallitsemattoman mielikuvituksensa kautta ja inspiroi kaikkia hänen työnsä tuntevia. ”
On vielä nähtävissä, onko Maybach-projekti vain ulkomaalainen suunnittelututkimus vai viittaa siihen, että luksusbrändin tulevaisuuden maastokeskeinen tuotantomalli.
Katso nyt Mercedes-Maybach Concept Eqs täällä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *