Uncategorized

Uusi 2017 Skoda Octavia VRS FaceLift: Kustannukset ja paljastut tiedot

aivan kuten muu Skoda Octavia -sarja, 2017 on tuonut keski-elämän raikkaan kuumaan Octavia VRS -luukkuun ja kiinteistöön. UK -päivitetyn Ford Focus ST: n kustannukset on julkaistu, samoin kuin Buy -kirjat ovat nyt avoinna.
Edessä on paljon ilmeisiä muutoksia ulkotyyliin. ‘Jaettu’ ajovalot, ylimääräiset rypyt konepellissä, kulma-säleikkö ja laajemmat ilmanottoaukot ovat osa Octavialle uuden näköisen kotitalouskaupan kanssa, joka on ensimmäinen debyytti Kodiaqissa, kun taas valinnainen mukautuva täysimittainen tekniikka samoin .
12

Takaosan muutokset on rajoitettu joihinkin uusiin LED-hännänvaloihin sekä tarkistettuun hajottimen muotoiluun. Skodan toimitusjohtaja Bernhard Maier, joka oli läsnä paljastuksessa, julisti “Tämä on eniten aikaa ja vaivaa Skoda on omistautunut muutokselle”. Octavia pysyy tšekkiläisen brändin suurimpana myyjänä huolimatta uudemmista malleista, kuten erinomaisesta ja Kodiaqista, ja yli 400 000 yksikköä siirtyi vuonna 2016.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat kuumia viistoperäjä
Kuuman suunnittelun VRS-tyyliset vihjeet sisältävät 18 tai (valinnainen) 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, 15 mm: n alemman matkan korkeus sekä takaosa, joka on 30 mm leveämpi kuin edellisten auton. Sisällä suurin muutos on tuotemerkin viimeisimmän “Columbus” 9,2-tuumaisen navigoinnin sekä infotainment-järjestelmän käyttöönotto Apple CarPlay -sovelluksella sekä Android Automobile Connections -teknologialla. Alempien kuvioiden bolero ja Amundsen -järjestelmät on myös päivitetty, kun taas uudet valinnaiset laitteet sisältävät lämmitetyn ohjauspyörän.
12

Skoda on ottanut käyttöön joitain ylimääräisiä “yksinkertaisesti älykkäitä” kosketuksia vuoden 2017 Octavia -sarjan yli, mukaan lukien takarauhan integroitu taskulamppu, kupinhaltijat, jotka saavat pullon kiinni, jotta voit avata sen yhdellä kädellä, sekä valinnalla ja valinnalla sähkökäynnistys. Puoli nahkaverhoilu on perusasennus VRS: iin, Alcantara on valinnainen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *