Uncategorized

Uusi 228BHP Small JCW Clubman saapuu Pariisiin 2016

, jos olet vielä kuumemman version jälkeen mini pisin autoista ja kuorma -autoista, niin se on. Uusi pieni klubimies John Cooper Works tai JCW on täällä. Pieni on levittänyt urheilullisimman hoidonsa kaksioviseen luukkuun lisäämällä nelivetoa ja lihavampaa vartaloa. Se on kääntänyt menetelmänsä Pariisin vuoden 2016 autonäyttelyyn sen jälkeen, kun se paljastettiin aiemmin syyskuussa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

John Cooper Works Clubmanin konepellin alla on täsmälleen sama 2,0 litran kaksoisruskea bensiinin turbo kuin JCW-luukussa, tuottaen 228 hevosvoimaa 20 nm lisämomentti, 350 nm. Tämä tarkoittaa 0–62 mph: n ajan 6,3 sekuntia (täsmälleen sama kuin luukku) ja huippunopeus 148 km / h. Luvut ovat identtisiä, onko autot ja kuorma-auto varustettuna kuuden nopeuden manuaalisella vai kahdeksan nopeuden autolaatikolla-vaikka klubimies on noin 300 kg raskaampi kuin luukku suuremman rungon ja nelivetoisen järjestelmän ansiosta.
12

Vahvemmat neljän männän Brembo-jarrut hillitsevät klubimiehen ylimääräistä painoa, kun taas käsikirja väittää 38,2mpg polttoaineen taloustilanteessa sekä 168 g/km CO2-päästöjä, samoin kuin auto 42,5mpg sekä 154 g/km.
• Markkinoiden parhaat suorituskykyautot
Clubman käyttää minin All4-nelivetojärjestelmää, joka pystyy lähettämään tehoa takapyörille tarvittaessa sekunnin murto-osalla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *