“Vaikka Grant Shapps kehottaa sinua kävelemään, pyöräilemään tai ottamaan julkista liikennettä, hän käyttää omaa yksityistä lentokoneensa ‘

, jos haluat itsesi kovana, korkean profiilin suurena laukauksena, joka kertoo heikompia yksilöitä, mitä he voivat ja osaa” Tee, sinun on harjoiteltava mitä saarnaat, eikö niin? Joten se ei ole savukkeita tupakoinnin vastaisille kampanjoille; Ei laittomia asioita niille, jotka edistävät perhearvoja; Ei hirvenlihaa kasvissyöjille. Samankaltaisia ​​sääntöjä on varmasti sovellettava kuljetukseen liittyvissä asioissa. Esimerkiksi, jos autojen vastaiset kampanjat todella vihaavat autoja ja niitä käyttäviä ihmisiä, entä jos heidän vakaumuksensa rohkeuteen ei ole ajamatta tai matkustamalla? Ongelma on, että he usein tekevät.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lontoon BBC: n yleisradiotalossa, minulla oli kerran myöhäisillan, ilma-keskustelu auto-ruokahalua (vaikkakin erittäin mukava bloke) Charles Secrett, entisen maan ystävien kanssa. Ohjelman jälkeen oli selvää, että hän ei ollut tehnyt järjestelyjä BBC: n tai kenenkään muun kanssa saadakseen keskiyön jälkeisen matkan kotiin. Joten tarjotin hänelle hissin, kaiken tai osan matkasta. En hetkeksi odottanut hänen putoavan ansaan, jonka “vahingossa” asettaisin, mutta putosi siihen. Muutaman minuutin kuluttua aloittamisesta en voinut vastustaa osoittamalla hänen absurdillisuutta-auton vastaista ristiretkeajaa Hän makasi ja kiitti minua hissistä, ennen kuin hyppäsi seuraavaan valonsarjaan. Rehellinen.

Parhaat pysäköintisovellukset 2020

Vaikuttaa siltä, ​​että liikennemissihteeri Grant Shapps lähettää myös sekalaisia ​​viestejä, mitä hänen yhdellä sääntöllään hänen ylemmälle, ministerille itselleen, sitten toinen meille, ala -arvoiselle, matkustajille.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *