Uncategorized

Uusi 2022 Toyota Aygo X: Crossover City Automobile, jonka hinta on 14 795 puntaa

Toyota on ilmoittanut hinnoittelu- ja erityistiedot uudelle Aygo X: lle – korvaavan Aygo City -autolle, joka näkee sen morphin ristikkäin.
Kia Picanton kilpailija on ostettava 1. joulukuuta alkaen 14 795 puntaa pohjakäsikirjassa. Se on 875 puntaa paljon enemmän kuin nykyinen Aygo, mutta huomattavasti paljon enemmän kuin lähtötason picanto.

Parhaat kaupungin autot saadaksesi 2022

Puhdas trimmi on kuitenkin hyvin määritelty: Tavanomainen pakkaus sisältää 17 tuuman seokset, seitsemän tuuman kosketusnäytön multimediajärjestelmän, jossa on Apple CarPlay ja Android Automobile -yhteys ja Toyota-turvallisuusjärjestelmä. Tämä lisää adaptiivista vakionopeussäädintä, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden havaitsemisen edeltävää järjestelmää (jälkimmäinen vain yöllä), etenemerkki-avustaja, hätäohjausapu ja autojen kaukovara.
Mainos – viesti jatkuu alla

Astu ylöspäin Edge Spec, alkaen 16 495 puntaa, ja Aygo X vastaanottaa 18 tuuman seoksia, ilmastonhallintaa, autopyyhkimiä, takaosan yksityisyyden suojaa, etusumuvaloja ja suurempia kahdeksan tuuman kosketusnäyttöä. Lisäksi ulkoiset muotoilun yksityiskohdat sisältävät kaksisävyisen maalin viimeistelyn, jossa on kontrastinen musta katto ja takaosa. Vaihtoehtoihin kuuluu panoraama, sähköisesti avautuva kangaskatto sekä etu- ja taka-ajoneuvon pysäköintianturit, joilla on automaattinen jarrutus.
Range -lippulaiva on yksinoikeus. Alkaen 17 715 puntaa, siinä on synteettinen nahka ja kangasverhoilu, langaton puhelinlaturi, LED-ajovalot, avaimeton sisäänpääsy ja käynnistys, ajoneuvojen pysäköintianturit ja vielä suurempi yhdeksän tuuman HD-kosketusnäyttö Tämä tuo pilvipohjaista navigointia, liikennetietoja ja muuta liitäntää Palvelut, ilma-päivitykset ja langaton Apple Carplay ja Android Auto. JBL -äänijärjestelmä voidaan lisäksi valita.
20

Lopuksi Aygo X julkaisee rajoitetun erän erityisvariantilla, joka on saatavana auton ensimmäisistä kuudesta kuukaudesta. Alkaen 19 640 puntaa, se saa matta mustat seokset oransseilla kohokohdilla, oransseja yksityiskohtia kynnyksistä ja puskureista, sisustussuunnittelut ja että sähköinen kangaskatto on vakiona. Lämmitetyt osien nahkaistuimet ja erityinen kardemumma vihreä päämaaliväri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *