Uber jatkaa Lontoossa toimintaa

Uber saa jatkaa Lontoossa toimivaa toimintaa noudattaen onnistunutta tuomioistuimen viehätysvoimaa Lontoon (TFL) päätöksestä peruuttaa lisenssi viime vuonna.
Westminsterin tuomarien tuomioistuimen vanhempi tuomari Tan Ikram katsoi, että “historiallisista epäonnistumisista huolimatta” Uber on nyt “sopivia ja asianmukaisia” toimimaan Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituskaupungissa -päätöksen, joka tuo varmuuden 45 000 kuljettajalta, jotka käyttävät sovellusta Lontoossa Lontoossa .
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Uber vs Black Cab -ohjaimet: Selitetty vastakkainasettelu
Marraskuussa 2019 TFL syytti Uberia matkustajien asettamisesta vaaraan sen jälkeen, kun yrityksen järjestelmiin tehdyn muutoksen jälkeen luvattomat kuljettajat voivat ladata kuvansa muille Uber -kuljettajatileille. Nämä kuljettajat saattavat sitten poimia matkustajia ikään kuin he olisivat varattu kuljettaja. Tuomioistuin kuuli, että Lontoossa oli tapahtunut 14 788 tällaista matkaa.
Toinen rikkomus näki Uber -kuljettajien, jotka oli joko erotettu tai keskeytetty pystyvän tuottamaan uuden tilin, ja jatkamaan matkustajia. Lisäksi TFL määritteli, mitä se kutsui tuolloin “useita vakuutukseen liittyviä kysymyksiä”.
Uberin tuomioistuimen voitosta huolimatta yrityksen uusi lisenssi – joka kestää 18 kuukautta – sisältää useita ehtoja, jotka antavat TFL: n mahdollisuuden varmistaa, että asianmukaiset määräykset noudatetaan.

Kuinka saada tehtävä Uber -kuljettajana

Päätös lopettaa taistelun, joka on jatkunut syyskuusta 2017 lähtien, jolloin TFL kieltäytyi aluksi uusimasta Uberin käyttölisenssiä. Tämä johti tuomioistuimen muutoksenhakuun, jonka tulos oli Uber voitti uusien 15 kuukauden lisenssin kesäkuussa 2018. Se sai sitten kahden kuukauden laajennuksen lisenssiin syyskuussa 2019, ennen kuin TFL kieltäytyi jälleen uudistamasta sitä marraskuussa marraskuussa. se vuosi.
Lisensoidun taksinkuljettajien yhdistyksen (tapauksen kiinnostunut juhla) pääsihteeri Steve McNamara kommentoi: “Tämän päivän päätös on Lontoon katastrofi. Uber on osoittanut aikaa ja aikaa jälleen kerran, että siihen ei vain voida luottaa LONRONALSin turvallisuuden, sen kuljettajien ja muiden tien henkilöiden yläpuolelle voiton yläpuolella. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että Uber on yhtä suuri hallita tehokkaasti, mutta myös valtava epäonnistuminen. ”
Pitäisikö Uberin mahdollisuus jatkaa toimintaa Lontoossa? Kerro ajatuksesi alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *