Uncategorized

Ferrari Data Uusi patentti tulevaisuuden sähköurheiluajoneuvojen alustalle

viime vuoden kanssa Ferrarin toimitusjohtaja John Elkann vahvisti, että liiketoiminta esittelee ensimmäisen puhtaan sähköisen urheiluajoneuvonsa vuonna 2025. Näyttää siltä, ​​että Ferrari höyrystyy eteenpäin Edistymisprosessi, koska yritys on juuri jättänyt patentin uudelle sähköistetylle urheiluajoneuvoalustalle, jonka odotamme tukevan tulevaa EV -kilpailijaa Tesla Roadsterille.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ferrarin patenttisovellus on tarkoitettu sekä lattia- että alustalle, jolla on alue kahdelle akkupakkaukselle. Ajoneuvon takaosaan on asennettu suurempi järjestelmä sekä leveä, litteä pakkaus, joka on kiinnitetty matkustuslokeron alle, joka on muotoiltu jättämään riittävä alue matkustajille. Molemmat paristot on kiinnitetty omaan lattiaosaan, joka on erillään ajoneuvon ensisijaisesta rungosta ja ruuvattu ajoneuvoon alla.

Uusi 2022 Ferrari Purosangue -maastoauto, joka on esitetty virallisessa teaser -kuvassa

Ferrarin patenttiluonnoksissa prototyypin muoto myös viittaa siihen, että sen ensimmäinen täysi sähköinen muotoilu ei myöskään kuluta kaukana sen palamismoottorilla olevien ajoneuvojen asettamasta tyylikielestä. Akku sekä sähkömoottorit sijoitetaan ajoneuvon takana, ja miehittäen alueen, joka yleensä on osoitettu palamismoottorille ja vaihdelaatikolle.
4

Vaikka Ferrarin patenttipiirrokset osoittavat, että tämä uusi alusta on suunniteltu täysin sähköisten voimansiirtojen mielessä, liiketoimintavaltiot ovat jättäneet riittävän alueen ehdotetulle suunnittelulle hybridi -urheiluajoneuvolle, jossa on palamismoottori, joka perustuu täsmälleen samoihin perustutkimuksiin.
On mahdollista, että saatamme pian nähdä vielä yhden matalan lenkän hybridi-suunnittelun Ferrarista vuosikymmenen puolivälissä, suunnilleen samaan aikaan yritys esittelee ensimmäisen EV: n.
Ferrari toteaa, että sekä etuosassa että lavan takana on riittävä alue palamismoottorin asettamiseksi. Mutta näiden kuvien perusteella tällä alustalla on samoin muotoinen etuosa F8 Tributolle ja 296 GTB: lle, mikä tarkoittaa, että bensiinimoottorilla ei ole mitään riittävästi aluetta edessä.
Kuitenkin, jos Ferrari tekee palamisen moottorin tähän ehdotettuun alustaan, on todennäköistä, että se löytyy matkustuslokeron takana, ja etukäteen käytettyä rajoitettua aluetta käytetään sähkömoottorin kotiin.

Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi kaikki viimeisimmät uutiset Ferrarin nykyisestä hybridi -superautosta, 296 GTB …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *