Uncategorized

Blogi: Racetrackin ajaminen kilpa -ajokokeen

ottaminen tuntuu aivan erilaiselta taitosta ajaa tiellä. Mutta subjektiivisella tavalla, auttaako Time Time sinua saavuttamaan paremmin, kun käsittelet suosikki B-tieäsi tai vain kynnet M1: n?
Sain selville, että vietin päivän Goodwood -radalla, Länsi -Sussexin maaseudulla, missä Alfa Romeo oli järjestänyt minulle ARDS -testini.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Racing Drivers -koulujen yhdistys on suunniteltu ihmisille, jotka ovat tehneet muutaman radan ja nyt mielikuvituksellisen kilpailun Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se edellyttää, että läpäistät lääketieteellisen, monivalintaisen kirjallisen tentin-jossa tietämyksesi marsalalien käyttämistä kisoissa testataan-ja suorittamaan ajon arviointi.
Alfa tarjosi Giulietta -apulaispohjan testin suorittamiseksi. Opettajani otti pyörän ensin, osoittaen minulle kilpa -linjat ja räjäyttäen radan tärkeimpien taivutusten ja käänteiden nimet vaikuttavalla sujuvuudella.
Sitten oli minun vuoroni. Goodwood-piiri on aika vanha koulu-se on erittäin nopea-enimmäkseen torjuttu Alfan neljännessä ja viidennessä vaihteessa, ja valuutoalueilla on hyvin vähän.
Nopea tarkistus varmistaaksesi, että ajoasennoni oli paikalla, istuimen asetettu matala ja pyörä nostettiin lähelle, ja olimme poissa.
Giulietta tarjoaa vain tarpeeksi voimaa ja pitoa, jotta voit keskittyä sileään ohjaus-, kaasu- ja jarrutulojen kanssa.
Arvioinnin keskeinen osa on kykysi hallita auton painon siirtoa, jotta renkaat eivät ylitä ja olla erittäin sileitä kaasun, jarrutuksen ja ohjauksen kanssa-kaikki taidot, jotka kaikki ovat hienoja hallintaan tiellä.
Radan lisääntynyt nopeus edellyttää, että etsit paljon kauempana eteenpäin, kun taas hitaammat autot pakottavat sinut luottamaan oheisnäkymään – molemmat melko hyödyllisiä pitää mielessä kiireisen moottoritietä ottaessasi.
Se on radan arviointi, joten nopeus on tärkeämpää kuin silloin, kun osut tielle. ARDS-testi tarkoittaa kuitenkin varmistamista, että olet turvallinen kuljettaja-pikemminkin kuin super-speedy-kun osut radalle.

Ja vaikka minulla ei ole suuria suunnitelmia aloittaa kokopäiväinen kilpa -aika, ajamiseni tutkintan jälkeen ensimmäistä kertaa ajotestin läpäisyn jälkeen ja hyödyllisten taitojen hakeminen tuntuu positiiviselta sekä tiellä että radalla ajamiseen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *