Vuoden 2017 Maserati Granturismo on vain coupe

Maserati Pohjois-Euroopan päällikkö Peter Denton on vahvistanut, että Grancabriota ei korvata-se johtuu siitä, että seuraavan sukupolven apurismoa käytetään vain kiinteän katolla, kun vain kun Se laskeutuu vuoden 2017 lopulla.
Granturismo rajoittaa ennennäkemättömän tuotteen hyökkäyksen Maseratiista, joka sisältää äskettäiset Quattroporte- ja Ghibli -salonit, ja jatkaa Levante -maastoautoa myöhemmin tänä vuonna ja Alfieri Sports Automobile vuonna 2016.
Mainos – viesti jatkuu alla

• 100 vuotta Maserati: 10 parasta autoa ”Granturismo korvataan vuoden 2017 lopussa, mutta vain kupeina”, Denton sanoi. “Mielestämme Alfieri -hämähäkki täyttää aukon vuoden 2017 alussa.”
Koska tuotanto on kolmen vuoden odotus, kunnes tuotanto alkaa, uudessa apurahassa on vähän yksityiskohtia, mutta Denton vahvisti, että apurahasesta tulee tosiasiallisesti ”kompaktimpi kuin isompi-se on yksinkertaisesti tapa, jolla suunnittelukieli on toiminut”.
Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) -sijoittajien konferenssista toukokuussa, jossa kunkin ryhmän sateenvarjon viiden vuoden suunnitelma asetettiin, tiedämme myös, että apuraho on vain takaveto ja voimanlähteenä 3,8 -Litre Twin-Turbo V8 -moottori, jossa on paljon enemmän kuin 550 hevosvoimaa.
Sitä vastoin Alfierin kupee- ja hämähäkkiversioita käytetään taka- ja nelivetoisella, ja sitä tehdään turboahdetulla 3,0 litran V6-moottorilla joko 404 hevosvoiman, 444 hevosvoiman tai 513BHP: n kanssa. Maserati on myydä 38 000 autoa vuonna 2014 – verrattuna vuonna 2013 15 400: sta – ja aikoo kasvattaa sitä 50 000 autoon vuonna 2015 ja 75 000 vuoteen 2018 mennessä, mutta edessä on edelleen suuria haasteita. “Ongelmamme on, että Maserati on ihmisten toivelistalla, mutta sitä ei pidetä jotain, jota voit ajaa päivittäin”, Denton selitti. “Mutta jos sinulla oli 400 autoa autopuistoa, tarvitsemme vain yhden niistä ollaksemme Maseratille, jotta voimme saavuttaa myyntitavoitteemme.”
Odotatko Maseratin nykyistä malleja seuraavien vuosien aikana? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *