Uberin saapumisajoneuvo, joka paljastettiin tarkoitukseen rakennetuksi Ride-Hailing EV: ksi Uberille

British EV -valmistajan saapumiselle, on käyttänyt varhaista katsausta ensimmäiseen sähköautoonsa. Sitä kutsutaan vain “saapumisautoksi”, samoin kuin on luotu tyydyttämään kyydissä olevien kuljettajien tiettyjä tarpeita, jotka noudattavat intensiivistä kuuden kuukauden kuulemista Uberin kanssa.
Aivan ensimmäiset prototyypit saavat Yhdistyneen kuningaskunnan teitä ensi vuoden alussa, ja kun se saapuu sarjan tuotantoon, saapumisajoneuvo kirjoittaa tärkeän osan Uberin pyrkimyksestä mennä täysin sähköiseen Lontoossa vuoteen 2025 mennessä Myynti vuoden 2023 lopulla.

UK-pohjainen saapuminen paljastaa sähköpaneelin pakettiauton modulaarisella akkujärjestelmällä

Sa Se perustuu modulaariseen sähköalustaan, joka on peitetty pultilla, vaurioiden kestävillä komposiitti muovipaneeleilla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Brittiläinen yritys toteaa, että tämä erityinen tuotantotekniikka tekee pakettiautoistaan ​​nopeasti kootavat ja helpot korjata. Saapuminen on myös vakuuttunut siitä, että järjestelmä tekee autoistaan ​​edullisempia kuin kilpailijat, joten täsmälleen samat tekniikat on siirretty saapumisautoon.
Sen sijaan, että keskityttäisiin suoraan kooon, saapuminen on kuitenkin yrittänyt maksimoida auton pakkauksen. Siinä on samanlainen jalanjälki kuin Volkswagen -golf, mutta sisustus on paljon tilavampi. Esimerkiksi takaosassa on kaksi kertaa enemmän jalkatilaa kuin perinteinen kotitalousvierailu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *