Uncategorized

Mini John Cooper Works Idea paljastettu

Tämä on kaikki uusi Mini JCW, joka on paljastettu Detroitin autonäyttelyn ideaautoissa ja kuorma -autotyypissä, ja sen tuotantosuunnittelu on asetettu myöhemmin vuonna 2014.
• lisää uutisia Detroitin moottorinäyttelystä
Huolimatta siitä, että mini merkitsee näitä autoja ja kuorma -autoja konseptiksi, se on todella ohut versio näyttelytilan mallista. Muotoilun odotetaan tekevän tuotannosta käytännöllisesti katsoen muuttumattomana, ainutlaatuiseen 18 tuuman kevytmetallipyörän muotoiluun asti.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ulkopinta saa silmiinpistävän kirkkaat moottoritiet harmaa maaljo, jossa on vastakkaisia ​​punaisten välähdyksiä peileissä, katossa ja puskurin. Edessä suuremmat ilmanottoaukot korvaavat tavallisten autojen ja kuorma -autojen sumuvalot sekä auttavat merkitsemään sitä lajiketta.
Täydelliset LED -ajovalot istuvat mustan Surround -säleikön molemmilla puolilla – vielä yksi ainutlaatuinen tyylikieli John Cooper Works -mallille.
Ulkopuolisten muutosten lisäksi JCW saa myös tiukemman jousituksen asennuksen terävämmälle käsittelylle muokatun ohjaussuhteen, ESP-järjestelmän ja isompien jarrujen lisäksi. Mini toteaa, että tulos on ‘hardcore -ajaminen hauskaa’.
Kolmannen sukupolven mini on ensimmäinen, jota tarjotaan useiden uusien kolmen sylinteristen turboahdettujen moottorien kanssa, mutta korkean suorituskyvyn JCW-malli tarttuu nelisylinteriseen bensiinimoottoriin. Kuitenkin aivan kuten uusi Cooper S -malli, uusi moottori on kuitenkin noussut 1,6: sta 2,0 litraan. Virta antaa kohtalaisen hyppäävän lähtevän mallin 208 hevosvoiman odotettavissa olevaan 217 hevosvoiman. Jos JCW -malli kuitenkin noudattaa Cooper S: n kanssa, myös maksimaalinen vääntömomentin luku kasvaa ja vahvistetaan alhaisemmaksi REV -alueella.
• 2014 Uusi minikustannus ja julkaisupäivä
Esittelyä päivämäärää ei ole virallisesti asetettu, mutta meille on käsketty odottaa JCW: n näkyvän kesäisin yhdessä mini-yhtenäisen lähtötason mallin kanssa. JCW: n kustannusten tulisi alkaa noin 23 000 puntaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *