Uncategorized

Skoda Fabia hyvin ensimmäiset sisustuskuvat

sen jälkeen, kun uuden Skoda Fabian ulkopinta paljastettiin viime viikolla, tässä on aivan ensimmäinen laukaus uuden Superminin hytistä. Skoda ylpeilee siitä, että uudet autot ja kuorma-auto on vielä tilavin fabia, jossa on viiden istuma, luokan johtava 330 litran kenkä, samoin kuin uusien teknologiaominaisuuksien sarja, mukaan lukien älypuhelinten synkronointipalvelu nimeltään Mirrorlink.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Huolimatta vähenevästä 8 mm: n pituudesta verrattuna vanhaan Fabiaan, uusien autojen ja kuorma -autojen on tarkoitus tarjota ylimääräistä 8 mm: n ohjaamon pituutta, plus 21 mm: n kyynärpään parannuksen edessä sekä vähäisen 2 mm: n takaistuimissa. Myös Headroom on parannettu Fabian normaalisti boxy -profiilin tehokkaamman hyödyn ansiosta, samoin kuin kenkä on 15 litraa suurempi kuin ennen. Lastialueelle pääsee nyt käynnistysaukon kautta 200 mm leveämmällä kuin vanha Fabian, kun taas pakkauskysäki on myös alhaisempi.
Sisällä matkustajat saavat normaalisti rationaalisen Skoda-kojelaudan asettelun, jonka ainoat omituiset yksityiskohdat näyttävät olevan ohjauspylväästä löytyvä käynnistysmoottoripainike, jossa sytytystynnyri istuu vähemmän erillisillä autoilla.
Tavallinen VW-ryhmän infotainment-keskus on reunustavat pikakuvakkeet, mutta tämä on ensimmäinen Skoda, jota tarjotaan MirrorLink-puhelimen sync-järjestelmällä, joka näyttää älypuhelinsovellukset suoraan auton kosketusnäyttöön. Yhdistettävissä USB: n tai Bluetoothin kautta, se antaa Fabian matkustajille mahdollisuuden käyttää sovelluksia, kuten musiikkia tai sat-nav käyttämättä laittomasti puhelinluuri ajon aikana.
Muita yksityiskohtaisia ​​kosketuksia ovat hi-vis-takin säilytysastia kuljettajan ovessa, polttoaineen täyteaineen korkkiin integroitu jäähautaja sekä enemmän aluetta oven astioissa oleville pulloille. Itse asiassa Skoda julistaa ylpeänä, että Fabia tulee kotiin seitsemän pulloa – jonka pitäisi olla paljon viidelle janoiselle matkustajalle. Kojelaudan laukauksen etäisyysvalo tarjoaa myös lämmitetyt etuistuimet, ilmastonhallinnan sekä automaattiset valot-vaikkakin on todettava, että tyyli näyttää melko kiskolta verrattuna viileisiin kilpailijoihin, kuten Mini Cooper Five-ovinen ja Renault Clio .
Uusi Fabia tulee myyntiin vuoden 2015 alussa, mutta saamme ensimmäisen käytännön katsauksemme auton uuteen käytännöllisyyteen ja laitteeseen paljon aikaisemmin Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2015 Ostajat voivat odottaa, että lähtevän auton 9 945 punnan kustannusten nousu kysyy, kun VW Polo -pohjainen ‘Mini ilmestyy Ison-Britannian jälleenmyyjissä ensi keväänä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *