Uusi Jaguar F-tyyppinen R-dynaaminen Black liittyy kokoonpanoon vuodelle 2021

Jaguar on lisännyt uuden mallin F-tyypin kokoonpanoon, R-dynamic Black, joka on nyt myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa molemmissa Coupe ja vaihtovelkakirjalaino.
Uudessa verhoilussa on musta ulkoinen muotoilupaketti ja 20 tuuman jaetut viisipuoliset pyörät kiiltävässä mustassa, joita ei ole saatavana muissa F-tyypissä. R-dynaaminen musta on kolme maaliväriä: Santorini musta, Eiger harmaa tai firenze punainen.

Toyota supra vs. Jaguar F-tyyppi

Mökki on verhoiltu Windsor -nahassa monogrammilla varustettuna ompeleella, joka on saatavana eebenpuulla tai kevyinä osteriväreinä, kun taas liekin punaista ompelua on myös tarjolla. Siinä on myös 12-suuntainen sähköisesti säädettävät urheiluistuimet, joissa lämmitys ja ilmanvaihto on vakiona, kun taas alumiinivaihteistojen siirtymät saavat satiinipinnoitteen.
Mainos – viesti jatkuu alla

R-dynaaminen musta on saatavana kahdella moottorilla, alkaen JAG: n 296 hevosvoiman 2,0 litran turboahdetulla nelisylinterisella bensiinyksiköllä, merkitty P300. Tämän hinta on 64 495 puntaa, kun taas 0–62 mph sprintti kestää 5,4 sekuntia. Huippunopeus on 155 km / h.
Jaguar käyttää myös F-tyyppistä R-dynaamista mustaa 5,0 litran ladatulla V8: lla, merkitty P450. Tämä yksikkö kehittää 444 hevosvoimaa ja on saatavana takavetolla tai nelivetolla; Molemmat voimansiirrot kykenevät 0–62 mph 4,4 sekunnissa ja huippunopeus 177 mph.
P450 F-tyyppisen R-dynaamisen mustan nelisyveto- ja takavetoversiot varustetaan myös mukautuvilla vaimentimilla ja Jaguarin konfiguroitavilla dynamiikkajärjestelmillä, muuttaen vaivattomasti jousituksen vaimennusominaisuuksia, ohjauspainoa, kaasutoimintaa ja vaihdelaatikkoa Asetukset valitun käyttötilan mukaisesti.
Mitkä ovat parhaat suorituskykyautot myynnissä? Napsauta tätä saadaksesi kymmenen parhaan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *