Uncategorized

Stellatis tappaa Alfa Romeon ‘Giorgio’ -alustan jääautoille ja kuorma-autoille

Alfa Romeo on todennut, että se kirvisi pian takaveto Giorgio -alustaan, johon brändin Giulia-salonki ja Stelvio-maastoautomallit perustuvat.
Nyt osana Brand’s Stanttis -ryhmää, suurin osa italialaisen valmistajan tulevista malleista siirtyy Sellantis -ryhmän Electrictrified STLA Big Plaform -tapahtumaan, joka pystyy matkustamaan jopa 497 mailia yhdellä latauksella.

Stellatis kartoittaa tulevat EV -alustot jopa 497 mailia lajiketta

Alfa Romeon toimitusjohtaja Jean-Phillppe Imparato vahvisti: ”Työskentelemme Stellatisin suurella alustalla ja emme enää käytä Giorgioa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Meidän on hyödynnettävä määriä kaikkien mahdollisten mahdollisuuksien ottamiseksi ja EV -lajike Alfa Romeoon, vaikka aina Alfa Romeon kosketuksella.”
Stellantis ei kuitenkaan täysin hylkää Giorgio -perustaa. Alustan räätälöity versio integroidaan ryhmän uuteen neljään alustaan ​​alustarakenteeseen, joka esiintyy muutaman yrityksen suuremman seuraavan sukupolven ajoneuvon alla.
Esimerkiksi Auto paljastaa ymmärtävän, että Porsche Macan-Rivalling Maserati Grecale perustuu tähän alustaan. Sitä todennäköisesti saa virtaa MC20-superautosta löydetyn kaksois-turboahdetun 3,0-litran V6-moottorin pilaantuneella versiolla.
Giorgio-alusta oli monen miljardin europrojekti, joka oli suunniteltu tarjoamaan Alfa Romeolle erilaisia ​​ajoneuvoja, jotka saattavat kilpailla BMW: n käsittelyä ja suorituskykyä varten. Sen melko lyhyen elämän aikana perustaa kuitenkin käytettiin vain kahdessa Alfa Romeo -mallissa: Giuliassa ja Stelviossa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *