Uncategorized

Polestar 2 muistutti mahdollisen voiman epäonnistumisongelman

Polstar 2: lle otettu palautusohjelma, kun useat omistajat jättivät raportteja ajoneuvoistaan ​​menettämästä voimaa. Ongelma vaikuttaa 4 586 ajoneuvoon Euroopassa – joista 360 kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan ostajille.
Ruotsin tuotemerkki on kaventanut asiaa viallisten inverttereiden pankille, jotka muuttavat EV: n akkujen varastoidun energian sähkömoottorien virran virtaamiseksi sopivaksi jännitteeksi. Viallisilla osilla on mahdollisuus leikata voimaa voimansiirtoon ja aiheuttaa ajoneuvon lopettamisen äkillisesti.

Polestar 2 vs Tesla Design 3

Muistutusilmoituksen rinnalla Polestar on myös ottanut käyttöön täsmälleen samaan ajoneuvon huoltokampanjan, joka liittyy hyttiin ja akkujen jäähdytysjärjestelmiin. Huoltopyyntö vaikuttaa vain autoihin mallin tuotantojuoksusta varhaisesta, mutta mahdollisesti viallisten mallien määrä on edelleen 3 150.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Polestar toteaa, että molemmat ongelmat voidaan korjata täsmälleen samassa työpajassa – samoin kuin että viallisten mallien omistajille ilmoitetaan sähköpostitse 2. marraskuuta. Jälleenmyymälälle täsmälleen samaan siirtymiseen liiketoiminta päivittää myös jokaisen Polestar 2: n ilman ohjelmistosovellusten päivityskyvyn.
Asiakkaat, jotka odottavat uuden Polestar 2: n lähettämistä, eivät tarvitse huolehtia muistamisesta, koska liiketoiminta on todennut, että se korjataan sekä vialliset invertterit että jäähdytysjärjestelmät ennen kuin autot poistuvat jälleenmyyjästä. Tuotemerkki on kuitenkin myös todennut, että työ voi johtaa pieneen viiveeseen alkuperäisen lähetyspäivän aikana.
Onko Polestarin muistaminen vaikuttanut ajoneuvoosi? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *