‘Älykkäät’ jalkakäytävät saattavat auttaa itsenäisiä ajoneuvoja

jalkakäytäviä saattaa pian muuttaa kokoa, muodon ja toiminnan verkkoliikenteestä ja jalankulkijoiden tarpeista riippuen sen jälkeen, kun uusi ‘älykäs’ Kerbside valittiin kansalliselle siirtopalkinnolle.
FlexKerb-järjestelmä käyttää tienvarsipintoihin upotettuja värivaihtoehtoja niiden käyttötarkoituksen muuttamiseksi. Esimerkiksi kun LEDit ovat punaisia, jalankulkijat voivat käyttää kerbidiä; Vihreäksi se voi olla autoille, kun taas siniset valot saattavat ehdottaa sen saatavuutta pyöräteinä. Violettivalot saattavat välin ilmoittaa kuriirille sekä lähetyskuljettajille, että tienvarsille tarjotaan käytettäväksi pakkauslahteena.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Kuinka innovaatio voi kaata tieonnettomuudet
Suunnittelun ja tyyliyrityksen ARUP: n kehittämä Flexkerb -järjestelmä on viiden valittujen sisäänkäynnin joukossa kansallisten tilojen komission tielle tulevaa kilpailua varten, joka on etsinyt mahdollisia ratkaisuja maan tieverkon valmistelemiseen sekä linkitettyihin että autonomisiin ajoneuvoihin (CAVS). .
Järjestelmää tarkkailee sekä viisasten kameroiden ja anturien reaaliaikaiset verkkoliikennetiedot, mikä mahdollistaa sen käyttävät muuttaa tien hyödyntämistä kysynnästä riippuen. Tämä saattaa mahdollisesti vähentää päästöjä ja tehdä täydellisen ilmapiirin itsenäisille ajoneuvoille tulevaisuudessa.
Järjestelmän suunnittelijoille on myönnetty 30 000 puntaa ratkaisun tutkimiseksi edelleen, samoin kuin toteutettavissa, joka tutkii tyypillisen Lontoon pääkadun tietokonemallinnusta. Jos onnistutaan, Flexkerbille myönnetään vielä 50 000 puntaa tulevalle kehitykselle.
Kilpailu etsii autonomisia ajoneuvoja
Kilpailu Britannian autonomisten ajoneuvojen teiden valmistamiseksi otettiin käyttöön tammikuussa, ja tulokkaat tarjosivat kaksi kuukautta valmistautuakseen sekä heidän käsitteensä eteenpäin.
Ehdotetut käsitteet harkittavana olivat tarkalleen, kuinka itse ajavat ja perinteiset ajoneuvot voivat esiintyä rinnakkain tiellä, samoin kuin tarkalleen kuinka tiet voivat kehittyä sopimaan sekä autonomisiin ajoneuvoihin (AV) että sähköajoneuvoihin (EV). Sisäänkäyntejä pyydettiin käsittelemään kolmea laajaa teemaa:

• Tarkalleen kuinka olemassa olevat tiet ja tilat tulisi mukauttaa AVS: lle

• Kuinka verkkoliikennevalot ja muut hallitsevat tekniikoita, kuten jalankulkijoiden risteyksiä, tulisi muuttua

• Jos sääntöjä ja määräyksiä, kuten nopeusrajoituksia sekä pysäköintirajoituksia, tulisi muuttaa AVS: lle

Kilpailu on suunniteltu etsimään tuoreita konsepteja kuin hallituksen varusteet yhtä paljon kuin valmistautuneet tiet kuljettajien autojen tulemiseen, muotoilemalla tarkalleen kuinka ihmiset matkustavat ”tuleville sukupolville”.

• Autonominen tekniikka tarvitsee kaupunkien uudistamista, toteaa Ford Boss
Kilpailun käynnistäminen Kansallisten tilojen korvausten puheenjohtaja Sir John Armitt sanoi: ”Koska ajoneuvojen valmistajat sijoittavat miljardeja kuljettamattomiin ajoneuvoihin, meidän on varmistettava, että tiet -verkostomme sopivat niihin. Olipa markkinoilta tai yliopistoilta, haluamme nähdä [tulokkaiden] toimittavan ideansa. ”
Innovate Ison -Britannian Ian Meikle totesi, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa on mahdollisuus olla “maailmanjohtaja” siirtotekniikan alalla.
Mitä käsitteitä sinulla on itsenäisten ajoneuvojen teiden valmistelemiseksi? Ymmärräkaamme alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *