Uncategorized

Audi A9 Prologe Concept -luonnokset vuotaneet

Uuden Audi A9 Concept Auton -luonnokset ovat esiintyneet verkossa ennen virallista paljastamista LA -moottorinäyttelyssä myöhemmin tällä viikolla. Luonnokset, jotka uskotaan kutsuvan Prologue-konseptiksi, kuvaavat kaksoisovisia kupeita kuin tyylikäs neliovinen, jota ensin odotettiin.
Uusi konsepti on kehitetty esikatselua tuotemerkin uutta suunnittelukieltä, äskettäin nimitetyn suunnittelupäällikön Marc Lichten kanssa ruorissa. Mökissä on myös Audin uusi sisustussuunta.
Aiemmin tässä kuussa paljastuneen tiiserivideon jälkeen luonnokset antavat meille parhaan katsauksemme, kuinka konsepti on muodostettu. Matala ja pitkänomainen kaksiovinen coupe omaksuu samanlaisen profiilin kuin nykyinen Audi A7 Sportback, jossa on paljon ylellisempiä yksityiskohtia, voimakkaasti ulkonevat pyörät ja pitkät, kaltevat konepellit.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tavaramerkki Audi Design -vihjeitä on edelleen läsnä, mutta löytyy kuitenkin laajahiirikosta, terävistä LED-ajovaloista ja aukkojen saannista. Tiedämme, että coupe astuu 5,1 metrin pituisiin, 1,95 metriin leveisiin ja 1,39 metriin korkeisiin, käsitteen perusteella, joka perustuu suurempaan MLB -alustaan, joka myös taustalla on malleja, kuten Audi A8 ja A7.
Vaikka A9-konsepti voi kehittyä tuotanto-autoksi vuoteen 2017 mennessä, vaikka A9-konsepti voi todennäköisesti kehittyä LA-moottorinäyttelyyn, ja siinä on todennäköisesti päivitetty versio RS6-avantin 4,0 litran Twin-Turbo V8: sta.
Tuomme sinulle paljon lisätietoja ja kuvia, jotka seuraavat auton debyyttiä LA -moottorinäyttelyssä myöhemmin tällä viikolla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *