Uusi Mercedes A-luokka, jonka IDEA A Shanghain

Mercedes-sedanin esittely on esikatselut seuraavan sukupolven A-luokan ulkoasua paljastamalla idean sedanin vuoden 2017 Shanghain moottorinäyttelyssä.
Idea esittelee brändin seuraavan sukupolven pienikokoisten ajoneuvojen-tarkemmin sanottujen neljännen sukupolven A-luokan ja pienen ajoneuvolajikkeen mahdollisen kasvun uudella A-luokan salonkilla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Idea on pidempi kuin nykyinen luukku, vaikkakin kapeampi ja korkeampi. Sen ainoa tuttu tyyli on Panamericana-säleikkö, joka nähtiin ensimmäisen kerran AMG GT: ssä ja sen odotetaan toimivan kaikissa ‘täyshojien’ AMG-malleissa (kuten A 45 AMG) tulevina vuosina.

20-tuumaiset seokset, pinta-alainen konepellissä ja kapeat LED-ajovalaisimet ovat uusia tyyliominaisuuksia.
Mercedesin päätyylin poliisi Gorden Wagener kertoi Auto Expressille: ”Pienten autojemme seuraava sukupolvi voimme kehittyä tyhjästä. Osuudet ovat tuttuja – se on silti A -luokka – teimme siitä vain paljon paremman. Autolla, vaikka se on etuveto, on tyypilliset takaveto-asemamme. Voimme myös laittaa isommat pyörät alustalle; Käsittelimme neuvottelemaan siitä tekniikan puolella. Seuraava sukupolvi näyttää kuitenkin vieläkin urheilullisemmalta, erittäin puhtaasti. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *