Uncategorized

Pininfarina Fittipaldi EF7, joka on paljastettu Genevessä 592BHP V8 -moottorilla

Italian Style Home Pininfarina on virallisesti paljastanut Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo -sarjan vuoden 2017 Geneven autonäyttelyssä.
Sitä kehitetään saksalaisen tekniikan yrityksen HWA: n-AMG-spin-off-työskentelyn tuella pääasiassa Motorsportissa. Kun otetaan huomioon Pininfarinan EF7 Vision Gran Turismon takana olevat monimutkaiset liittoutumat, pitkäaikainen otsikko on melkein ymmärrettävä.
7

EF7: n vartalo ja monokokki tehdään kokonaan hiilikuidusta, mikä johtaa noin 1000 kg: n kaarevan painoon. Ymmärrämme myös, mikä saa EF7: n virran – luonnollisesti imetyn V8: n, jolla on yli 592 hevosvoimaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Pininfarina palaa vety H2 -nopeudella 2016 Geneven moottorinäyttelyssä
Pininfarinan mukaan Fittipaldi on käyttänyt ”kaikkea hänen ymmärrystään uuden kokemuksen tuottamisessa, joka nostaa superautojen ja kuorma -autojen ystävien ajokykyä ympäri maailmaa”. Fittipaldi itse toteaa, että EF7 on “anteeksiantava ja riskittömät kaikkien taitotasojen kuljettajille”, samoin kuin “omistajan johtajat voivat odottaa luotettavuutta, alhaisempia ylläpitokustannuksia sekä hyvin vähän mekaanikkoja että teknisiä tiimiä- Mikä tarkoittaa enemmän aikaa raiteilla. ”
7

Koko autot ja kuorma -auto on näytöllä Pininfarinan Geneven jalustalla. Takana näemme suuren hiilikuitusiipin sekä pääosin mustan ja hiilen takaosan kaltaisen kuin Aston Martin Vulcan, kun taas etupuolella autot ja kuorma -auto saavat radikaalin näköisen nenän, jolla on iso etujakaja että siipi Asennus, plus LED -nauhan ajovalot.
Kuten nimestä voi päätellä, autot ja kuorma -auto ilmestyvät digitaalisesti Gran Turismo Racing Game -sarjassa seuraavana Vision GT Idea Car.
Minkä superautot pidit hienoimmasta tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä? Ymmärräkaamme kommentteissa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *