Range Rover Velar päivitetty uudella 271BHP: n 3.0-litran dieselvaihtoehdolla

Land Rover on ilmoittanut vuosien 2018 Velar-päivitysten joukosta tuoretta kuusisylinteristä dieselmoottorin valintaa otsikossa parannettujen ohjaajien tuki- ja turvallisuusominaisuuksien rinnalla. .
Asiakkaille tarjotaan nyt 3,0 litran V6-dieselyksikkö, joka tuottaa 271 hevosvoimaa ja 625 nm vääntömomenttia. Uusi moottori saa velaarit, jotka saavat D275-tunnuksen. Suorituskykylukuja ei ole paljastettu, mutta Land Rover väittää, että se pystyy toimittamaan jopa 42,8mpg, hiilidioksidipäästöjen ollessa 175 g/km.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat maastoautot myynnissä 2018
Muualla kaikki bensiini- ja dieselyksiköt on päivitetty uusilla hiukkassuodattimilla, kun taas P250- ja P300-bensiinimallit hyötyvät sekä suuremmasta 83 litran polttoainesäiliöstä.
Kuljettajan tukitekniikka on päivitetty myös sekä ohjausapulla että kaistakeskityksellä, jonka avulla auto voi ylläpitää vakaa polku yhdellä kaistalla. Ohjausapure -ominaisuus toimii jopa 111 mph.
Nyt kaikissa malleissa on nyt tavanomainen takakamera, etu- ja taka -ajoneuvojen pysäköintiapuvälineet, kuljettajan kuntovalvonta, hätäjarrutus ja kaista. Eteenpäin suuntautuva törmäyksen havaitsemisjärjestelmä on myös päivitetty, ja se toimii välillä 6-99 mph varoittaakseen kuljettajaa mahdollisista vaaroista ja jarrujen soveltamiseksi automaattisesti elintärkeässä tilanteessa.
Kelajouset on asennettu tavanomaisiksi kaikissa Velar-malleissa, mutta nelikulman ilmajousitus on nyt vaihtoehto V6-moottorilla olevilla malleilla sekä nelisylinterin D240 ja P300-autoilla. Adaptiivinen dynaaminen vaimennus on saatavana myös joissakin malleissa, skannata pyörän ja kehon liikkumista jatkuvasti vaihtelevan pellin vastuskyvyn suhteen jokaisessa pyörässä.
Lopuksi, Kvadrat -valmistettu premium -tekstiilisisä on nyt saatavana paljon laajemmin Velar -alueella, eikä sitä ole varattu yksinomaan huippututkimuksille. Uusi Velar D275 on nyt myynnissä, hinta on 49 740 puntaa.
Lue koko, laaja arvostelu Range Rover Velarista täältä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *