Mountune52 julkaisee Volkswagen Golf GTI parannuksen

Mountune52, Ison -Britannian viritysyrityksen Volkswagen AG -osasto, on paljastanut uuden suorituskykypäivityksensä MK7: lle ja MK7.5 -sukupolville golf GTI: lle.
Yrityksen vaiheen 2+ paketti lisää voimaa 227 hevosvoiman 380 hevosvoiman – lähes 60 prosentin kasvuun – vääntömomentti nousee 510Nm: iin. Mountune52: n mukaan tämä tarkoittaa 0–60 km: n ajan 5,2 sekunnin ajan.

Uusi Volkswagen Golf R Mountune M52 2019 Review

Päivityspultit IS38-turboahdin (standardi golf R) olemassa olevaan nelisylinteriseen moottoriin, Mountune52: lla käyttämällä räätälöityä kalibrointia ostamaan puristamaan mahdollisimman paljon suorituskykyä. Mountune päivittää myös pidätyksen, jos ostaja pyytää sitä. Yhtiön mukaan testaus on suoritettu tuhansien mailien ostamiseen varmistaakseen luotettavuuden.
Mainos – viesti jatkuu alla

Hinnat alkavat hinnasta 2 099 puntaa, ja asiakkaat voivat itse asentaa paketin tai ajoittaa asennuksen divisioonan tukikohtaan Huttonissa, Essexissä. Mukana on myös mittarin näyttö, säädettävät merkkivalot, 0–60 mph ja neljänneksen mailin lukemat, datalogger ja Mountune-merkki, samoin kuin ilmainen öljy- ja suodatinpalvelu.
Volkswagen GTI -päivityspaketissa on 12 kuukauden 12 000 mailin takuu. Yhtiön mukaan varusteet ovat hallituksen sosiaalisten etäisyystoimenpiteiden alaisia, jotka ovat tällä hetkellä paikoillaan COVID-19-puhkeamisen torjumiseksi.
Uusi, kahdeksannen sukupolven golf GTI on tarkoitus myydä myöhemmin tänä vuonna. Se kehittää 242 hevosvoimaa ja suorittaa 0-62 mph sprintin 6,4 sekunnissa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *