Uncategorized

Vahtikoira: Takuupeite puuttuu

Missä seisot, kun takuuyrityksesi mukaan moottorivauriot laukaisivat tyylivika, samoin kuin valmistaja on eri mieltä? Yli kolmen kuukauden kuluttua hänen autojensa ja kuorma -autojensa vakiintuneista moottori -ongelmista Stevenagen vierailija Sean Clayton, Hertfordshire, odottaa edelleen lopullista takaisinmaksua takuuyritykseltään.
Sean maksoi 800 puntaa jälkimarkkinoiden takuusta AutoProtectilla. Viime vuoden lopulla hän havaitsi tasaisen alueen hänen vuoden 2006 Subaru Imprezan sähkölähetyksessä. Asiantuntija riisutti moottorin alaspäin sekä riippumattoman insinöörin diagnosoidut mäntärenkaat, halkeilun turbokotelon sekä halkeilun öljyputken. Korjaustyökustannukset nousivat 4 600 puntaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Autoprotect hyväksyi jonkin verran vastuuta turbosta käyttämällä 1 600 puntaa. Insinöörin raportti kuitenkin määritteli halkeilun öljyputken ja männän äänivauriot laukaisivat tyylihyödykkeet. Autoprotect kertoi, että Sean -tyyliset viat jätettiin hänen kannensa ulkopuolelle. Sean kertoi, että AutoProtectin avustusagentti totesi, että Subaru ei myöntäisi virheitä julkisesti, koska se aiheuttaisi vakavia vahinkoja sen maineelle.
Mutta Subaru oli jo ottanut yhteyttä AutoProtectiin kumottaen tämän. Subarun tiedottaja kertoi Automobile Expressille: ”Emme ole tietoisia minkään tyyppisistä piilevistä tai luontaisista vikoista ’06 suunnitteluautoilla ja kuorma -autoilla, jotka saattavat aiheuttaa ilmoitetun männän äänen epäonnistumisen. Tässä ajoneuvossa ei ole palautuksia, samoin kuin palvelukampanjoita. ” Kun pyysimme AutoProtectia kuvaamaan sen asemaa, se kieltäytyi kommentoimasta. Autoprotect on allekirjoitettu yhtä paljon kuin moottorikoodien takuukäyttö, joka käyttää konfliktinratkaisupalvelua. Motorikoodien tiedottaja sanoi: “Meidän olisi kiinnostunut vaikeuttamaan autoprotectin päätöstä.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *