Uncategorized

Yhdellä 13 autosta on vaikuttava turvallisuuskuisto

yhdellä 13: sta autosta on vaikuttava turvallisuusmuistaminen autoilijan ja autostandardien viraston (DVSA) uusien tietojen mukaan.
Tämä suhde osoittaa, että paljon 2,39 miljoonaa autoa ajavat Ison-Britannian teillä ilman, että turvallisuuskriittiset muistamistyöt ovat tehneet, huolimatta siitä, että jälleenmyyjät ovat myyneet autoja, jolla on vaikuttava muistutus. Vuonna 2017 saatuista kahdeksasta miljoonasta käytetystä autosta arviolta 615 000 oli muistamistyötä myöhässä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Vaikuttavat muistutukset voivat riskiä MOT -epäonnistumisista
Yksityisiä myyjiä ei kuitenkaan kata kyseinen laki, kun taas autoilijoita, jotka eivät saa turvallisuustöitä tekemässä, syytetään auton ajamisesta vaarallisessa kunnossa. Tämän sakko on jopa 2 500 puntaa ja kolme rangaistuspistettä.
Auttaakseen ongelman ratkaisemiseksi DVSA on käynnistänyt uuden online -tarkistustyökalun, joka kertoo autoilijoille, jos autolla on vaikuttava muistamistyö. Työkalu vaatii vain ajoneuvon rekisterikilven syöttämiseen näiden tietojen toimittamiseksi.
DVSA: n toimitusjohtaja Gareth Llewellyn sanoi: ”Moottorimyyjälle on rikos myydä auto, jolla on vaikuttava autoturvallisuus. Heidän on kiinnitettävä se ennen auton myyntiä. Tämän uuden palvelun avulla voit tarkistaa, onko tietyllä autolla vaikuttavia autoturvallisuusmuistutuksia, mikä tekee siitä potentiaalisesti vaarallisen, yksinkertaisesti syöttämällä sen rekisteröintinumero. ”
Samaan aikaan moottorivalmistajien ja kauppiaiden yhdistyksen (SMMT) toimitusjohtaja Mike Hawes korosti, kuinka paljon yksinkertaisempi DVSA: n uusi järjestelmä tekee turvallisuusmuistojen tarkistamisen: ”Tämä uusi palvelu tekee autoilijoiden ja potentiaalisten ostajien helpoksi tarkistaa vaikuttavan palautuksen Tietojen mukaan he tai aiemmat omistajat ovat saattaneet unohtaa, antaen heille mielenrauhan heidän autonsa turvallinen ja luotettava. ”
Lue nyt Ison -Britannian myytävänä olevista turvallisimmista autoista …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *