Uusi Maserati Ghibli Trofeo ilmestyy käsittelemään BMW M5

Tämä on Maserati Ghibli Trofeo. Se liittyy uuteen Quattroporte Trofeoon italialaisen tuotemerkin hyökkäyksessä saksalaisissa kilpailijoissaan sekä myydään myöhemmin tänä vuonna, urheilemalla kourallinen kosmeettisia säätöjä sekä uutta kaksois-turboahdettua 3,8 litran V8-moottoria.
Ghibli Trofeon V8 -moottori on suunniteltu vastaamaan viimeisintä BMW M5: tä vastaan ​​572 hevosvoiman ja 730 nm vääntömomentin, joka on noin 40 hevosvoimaa vähemmän kuin M5. Moottorilla on kuitenkin edelleen riittävä mruntti ajaa Ghibli 0–62 mph 4,3 sekunnissa sekä huippunopeuteen 202 mph.

Kymmenen parhaan suorituskykyajoneuvoa ostaa 2022

Lisäksi toisin kuin kilpailijat, Ghibli Trofeo on vain takaveto. Ei ole konfiguroitavaa nelivetojärjestelmää, vain kahdeksan nopeuden automaattivaihteistoa, potkuri-akselia ja mekaanista rajoitettua liukumäistä eroa, joka on asennettu taka-akseliin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ghibli Trofeon ylimääräisen suorituskyvyn hallintaan ilman nelivetoisen aseman apua Maserati on asentanut monenlaisia ​​runkopäivityksiä, mukaan lukien uudet mukautuvat vaimentimet, jäykemmät jouset, isommat jarrut, Grippy Continental Sport otetaan yhteyttä renkaiihin ja tarkistettuihin Geometrian kokoonpano auton monilinkille kaksoisjousijousitukselle.
7

Auton perusauton perushallintajärjestelmästä on myös muokattu versio sekä kuljettajan avustustekniikka, joka sisältää kaistankäyttöapua, mukautuvaa risteilyn hallintaa sekä Maseratin aktiivista ajo-ohjejärjestelmää, joka voi melko paljon olettaa ajoneuvon hallintaa Moottoritie, mikäli kuljettaja pitää kätensä pyörällä.
Maserati on myös tarjonnut Ghibli Trofeolle muutamia tyyliä koskevia muutoksia merkitsemään sen asetusta sedan lippulaivamallina. Päivityksiä ovat uudet 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, uusi tuuletettu konepelli, tuore kanava etusiipillä sekä aggressiivinen hiilikuitutyylipaketti, jossa on suurempi etujakaja, syvemmät sivuhameet ja uusi takaosa hajotin.
Sisällä ostajat saavat rei’itetyn nahkaverhoilun, langattoman älypuhelinlaturin, parannetun 10,1 tuuman viihdejärjestelmän, joka on asennettu kojelaudan keskelle sekä 10 kaiuttimen Harman-Kardon Premium-stereojärjestelmän. Kuten Quattroporte, myös ostajat saavat analogisen mittariklusterin, jolla on seitsemän tuuman TFT-näyttö.
Uuden Maserati Ghibli Trofeon hinnat alkavat 103 890 puntaa, kun taas ensimmäiset toimitukset ilmestyvät ennen vuoden loppua.

Mitä teet uudesta Maserati Ghibli Trofeosta? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *