Uncategorized

Uusi Hyundai I30 Fastback tuo 5-oven coupe-valinnan kotitalousluukkujen lajikkeeseen

Hyundai on lisännyt uuden i30-lajikkeen kolmannen mallin ottamalla käyttöön Hyundai i30 Fastback. Se on tehnyt julkisen debyyttinsä vuoden 2017 Frankfurtin autonäyttelyssä ennen jälleenmyyjien esiintymistä vuoden 2018 alussa.
Fastback erottuu rutiininomaisesta i30-viistoperältä sekä New Tourer Estate -tapahtumasta, joka sisältää tyylikkäiden viiden ovien coupe-rungon. Se kytkeytyy kolmen ovisen valinnan vapauttaman tilan viimeisimmässä i30-luukussa, jotta se olisi tyylikäs valinta lajikkeeseen niille, jotka eivät voi pidentää uuteen Hyundai i30 N Hot -luukkuun.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat viistoperät nyt ostaa
Edessä i30: n allekirjoitushyökkäys ritilä lyhenee aina niin jonkin verran ja istuu alhaisemmaksi, jotta kauppa näyttää laajemmalta ja paljon tarkoituksenmukaisemmalta, kun taas sen alla kulkeva leveä vaakasuuntainen säleikkö. Konepelli näyttää pidemmästä, kun taas etuosan muunnos on pyöristetty uudella pienellä leukapoilerilla yhdessä LED-päiväajovalojen ja ajovalojen kanssa sävytetyillä koteloilla.
11

Pinta-takaosan kupeen kaltainen kattoviiva on 25 mm: n alempi kuin I30-perusvierailussa, samoin kuin kaltevat C-pylväät. Kaikki kapenee takaosaan, jossa on pieni Ducktail -spoileri, joka erottaa pari uusia takavaloja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *