Uncategorized

Uusi Ford S-Max kytkee tyylin

Ford S-Max -konsepti on paljastettu tällä tuskin naamioituneella katsauksella seitsemänpaikkaiseen MPV: hen saapumisen vuoksi vuoden 2015 alussa.
Päänäkymä näyttää lihavoidun kromi-säleikön ja ajovalojen sarjan, joka kulkee melkein niin pitkälle kuin A-pylväs. Myös puskurin molemmin puolin olevat alemman ilmanottoajat näyttävät kulkevan S-Maxin reunoille auttaen kiinnittämään huomion alaspäin ja ulospäin. Tuloksena on auto, joka näyttää heti paljon urheilullisemmalta ja aggressiivisemmalta kuin lähtevä malli. Myös viimeisintä Fiesta ja Fiesta-pohjainen B-Max Compact MPV muistuttaa voimakkaasti.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Ford S-Max Review
Lihavoitu rypistyminen auton sivuilla ja kapealla lasialueella auttavat S-Maxin näyttämään alemmalta ja pidemmästä. Ford on myös säilyttänyt muutaman suunnittelun vihjeen alkuperäisestä, kuten harhautuneen tuulilasin, ikkunaviivan ja ympäröivän häntävalot.
Euroopan Design Bossin Ford Martin Smith sanoi: “Missiomme oli ylittää ostajien odotukset kaikilla alueilla kunnioittaen samalla sitä, mitä he rakastavat S-Maxissa.”
Ford S-Max -kilpailijat
Alkuperäinen Galaxy, Ford S-Max’s Farmar, joka kutsui meidät ”matkustamaan ensimmäisen luokan” mainoskampanjassaan yhdeksänkymmenenluvun ajan. Jokainen henkilö, joka on äskettäin käytetyn galaksin mini-kabin takana, saattaa väittää, että se on paljon helpompaa kuin Emirates, mutta se tunnisti vuosikymmeniä aikaisin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *